Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2010. június 22., kedd

Az élet kifejezési formái

1. Vonzási energia, amely erőt ad nekünk.
2. Az Ellentétek Törvénye, amely választási lehetőséget kínál nekünk.
3. A Bölcsesség Ajándéka, amely a tisztánlátás képességével ajándékoz meg minket.
4. A Ciklikusság, amely örök körforgást biztosít számunkra.

A vonzás a metafizika része. Olyan, mint egy energiamágnes. Mindent magához vonz, ami hozzá hasonló. Lelkiismeretesen betartja a szabályt: "Hasonló a hasonlót vonzza."
A Vonzási Energia nem csak arra reagál, amit el szeretnénk érni, hanem arra is, amitől félünk. Nemcsak azt vonzzuk be az életünkbe, amire vágyunk, hanem azt is, amit nagyon el szeretnénk kerülni. Nem csak azt, amit tudatosan választunk, hanem azt is, amit tudat alatt.
.
Az érzelmek jelentik a lélek nyelvét. Ha folyton azt hajtogatjuk: "Több pénzt akarok!", és a Világegyetem ráhangolódik az ezzel kapcsolatos érzelmeinkre, amelyek a hiányérzetből fakadnak, a Világegyetem ezekre fog reagálni. Erőről van szó. Egy mágnes erejéről. Ne feledjük, hogy az érzelem energia, és minden energiára igaz, hogy hasonló a hasonlót vonzza. Vagyis továbbra is sóvárogni fogunk a pénz után.
Aminek ellenállunk, az velünk marad.
Azzal, hogy ráirányítjuk a dühünket vagy a frusztrációnkat, valójában energiát táplálunk bele.
(Neale Donald Walsch: Istennél is boldogabban)