Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2010. június 8., kedd

Júniusi energiák

A júniusi energiákról ez az üzenet érkezett:

"Ebben a hónapban arra is számítani kell, hogy romboló erők is erőteljesebben dolgoznak. A híd melyet építesz, a Tudáshoz vezet. A Tudás szabaddá tesz. De nem mindenki szeretné, hogy szabad légy.

Ezért folyamatos nehézségek elé állítanak, hogy eltántorítsanak téged. Lehet, hogy összeugrasztanak emberekkel, felborítanak előre eltervezett helyzeteket, hogy hitedet meggyengítsék és így rajtad fogást találva kétkedővé tegyenek.

Ezzel már elbizonytalanítanak és lassítják építő munkádat. De ez így van jól, hiszen mindezen dolgok leküzdése és megoldása csak egyre erősebbé és elhivatottabbá tesz, ha hittel és szeretettel fogadsz mindent. Ezért kérlek, figyelj a szívedre, és engedd, hogy a szeretet ereje és fénye munkálkodjon benned, hogy a szeretet által megnyílvánulva legyél képes felépíteni a Fényhidadat, és így összekötni az Örök Szellemi Valóságot, lelkeden át a testi valóddal."

Nos, úgy néz ki, hogy egyszerre veszik ki alólam a lakást és a kocsit is. Ha tudtok bármelyikre vevőt, kérlek segítsetek! A kocsi remek darab, nagyon szerettem, csodás élményekhez juttatott. Sajnos nélküle elég lehetetlennek látszik a jövő, a vidékre és Erdélybe járás.

Be kell látnom (?) nem jól csináltam a dolgaimat. Sokan tartoznak, akár évek óta, meg túl sok lett a karitatív, ingyenes, vagy jelképes összegű munka. Sajnos a bankokat nem érdekli a hozzáállásom. Ők csak a profitra hajtanak. Nagy segítség lenne, ha találnánk vevőt sürgősen.

Pillanatnyilag nincs kimenő hívásom sem, és otthon internet sem. Most vendégségben jutottam az internethez. Igyekszem, hogy legalább 2 naponta el tudjam olvasni a postám, és most a blogírás is kérdéses.

Őszintén nem tudom, mi legyen? Kora hajnalban kelek, teszem a dolgom éjjelig. Nem lustálkodom, segítek mindenkinek, akinek csak tudok. Az "elbizonytalanítás" ebben rejlik. Szerintem továbbra sem fordulok el a segítséget kérőktől, próbálok kitartani, amíg megy.

A jelek szerint a közlekedésben korlátozva leszek, Erdélyt nagyon sajnálom. Az nekem lelki feltöltődés volt, az ottani csodás emberek, a táj.., de bevétel szinte semmi... Viszont tölük láttam, hogy sokkal szegényebben élnek, de mégis boldogabban, mint itt.

.

Mindenkinek üzenem: kitartás! Mindennek egyszer vége van, ezeknek a nehéz napoknak is. Hálás vagyok, hogy megoszthatom a gondolataimat Veletek. Hálás vagyok életem minden pillanatáért, minden tapasztalatért. Ez most csak egy kis halál, egyszer az egészet itt kell majd hagyni, hogy új testben elölről kezdjünk mindent. Körjáték az egész. Kinézek az ablakon, énekelnek a madarak, nőnek a növények, kék az ég és fújdogál a szellő. Minden rendben van...