2012-02-25

Szabadon szülni, szabadnak születni...

A Kulturális Kreatívok oldaláról:


"A múlt héten hirtelen Magyarországra kellett utaznom, mivel a házi őrizetben fogva tartott Geréb Ágnes bábával készítettem egy exkluzív interjút.
A témában már korábban, 2011-ben felvett anyagok is erre az összeállításra vártak; így ezúttal az ezekből készült 42 perces riportfilmet ajánlom figyelmetekbe.
Ágnesnek szívből köszönöm a megtisztelő lehetőséget.
Kérlek Benneteket, hogy a film linkjét továbbítsátok minél több barátotoknak, ismerősötöknek!
Tanulva az előző adásnál felmerült kérdésekből, szeretnék néhány technikai részlettel terhelni benneteket, mielőtt a lejátszás gombra kattintotok.
A film HD (nagy felbontású) minőségben készült, s ez néha gondot okozhat a lejátszásnál. A HD minőség miatt, a kicsit régebbi 4-5 éves számítógépeken, teljes képernyős nézetben, akadozhat a lejátszás. Ugyan ilyen akadozást okozhat az alacsony internet sávszélesség, mert a HD minőséghez bizony nagy fájl-méret társul.
Jelenlegi Film-Tárunk a Vimeo nemzetközi video-megosztó szerverén található s ezen szerver nem támogatja a HD és a kisebb felbontás közötti váltásnál, a folyamatos lejátszást. Tehát ha menet közben a Film jobb alsó sarkán látható HD ikonra kattintunk, a film lejátszás újra indul.
Ezért azt javaslom, hogy az említett szempontok alapján (számítógép/internet) mindenki még az elején döntse el, hogy melyik felbontásban szeretné nézni a filmet."

http://vimeopro.com/fogelmedia/kulturaliskreativoktv#/video/37040564

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése