Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2013. február 5., kedd

Cranio hétvége volt


Káprázatosan telt a hétvége. Szuper kis csapat jött össze.


Élvezték a gyakorlásokat. Sokat lazult közben minden résztvevő.
Imádom ezt a rendkívül lágy módszert. Tibinek köszönhetően már a tévén remekül látható a tananyag, remek minőségben élvezhető a pps anyag. Sőt, már kivetíteni is tudok a falra. :-) Nagyon élvezem és hálásan köszönöm. :-)


Sok mást is tanultunk, ahogy szoktam, nem tudta megállni. :-) Köszönöm a résztvevőknek a felejthetetlen órákat. Már nagy izgalommal várom a folytatást.
.
Közben végleg tönkrement a WC tartály. Hiába, elindult a 4-es évem, tatarozás, felújítás... :-)
Gyurival elmentünk a Bauhaus áruházba és vettem egy újat. Szerelés közben derült ki, hogy a régi tartály sajátos módon lett felszerelve, sok problémát okozott már a lebontás is. Normál esetben 20 perc egy tartálycsere. Ez esetben persze messze nem. :-) De végül sikerült megszabadulni a régitől.
Mivel valami műanyag ketyere nem funkcionált rendesen, folyt a víz továbbra is.
Hétfőn elmentem venni fémes változatát a csőnek. Gyuri szegény, elfoglaltságai ellenére kijött tegnap is, és a fém megoldás már jó lett. Aztán következett volna maga a tartály, de nem zárja el a vizet, ha megtelt. Kezdett tragikomikussá válni a szituáció.
Ma harmadszor megyek a Bauhausba, és kicseréltetem a tartályt,  holnap Gyuri harmadszor áll neki a nemes feladatnak. Addig marad a vödrös leöntős verzió.
Miért árulnak ilyen használhatatlan konstrukciót? :-( Magyar termék. Minden műanyag.