Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2013. február 4., hétfő

KörnyezetszennyezésMa kaptam az alábbi szöveget, és jó érzés volt, hogy megerősített abban, amit mindig is mondok. A házban a második emeleten valaki a lépcsőházban szokott dohányozni. Nálunk, a negyediken reked meg a füst és a dohányszag. Sokan megjegyzéseket tesznek rá ezért.
Azt szoktam mondani, hogy ezt érzed. De amikor ülsz a lakásodban és aggódsz, haragszol, neheztelsz valakire, vagy féltesz valakit, akkor azokat az alacsony rezgéseket küldöd szét a világba. Legalább annyira káros és zavaró, mint a cigifüst, csak nincs szaga. :-)

"A hangulatod másokra is hatással van. Olyan fertőző, mint az influenza, a megfázás vagy a köhögés.

Legközelebb, amikor rossz a hangulatod, emlékezz arra, hogy ezzel hogyan befolyásolod a veled és körülötted lévőket. Szánjál egy kis időt arra, hogy megváltoztasd a hangulatodat, és észre fogod venni, hogy a jó hangulatod hogyan hat másokra és teremt jó vibrációkat."