Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2008. március 3., hétfő

"Bűn"


Miként egyetlen levél sem sárgulhat meg az egész fa tudomása nélkül, úgy a gonosztevő sem cselekedheti a rosszat mindegyikőtök rejtett szándéka nélkül. Egyetlen menetben haladtok istenlényetek felé.
Mikor egyikőtök elbukik : a mögötte haladókért bukik el, hogy figyelmeztessen e kőre, melyben elbotlott. Azokért bukik el, akik előtte jártak, akik gyorsabbak voltak és lábuk biztosabb, ám a követ nem távolították el.
A meggyilkolt nem ártatlan meggyilkoltatásában. Akit megraboltak, a rablásban nem vétlen. Az igazak nem mentesek a gonoszok tetteitől. A bűnös gyakorta áldozata a sértettnek. Az igazak nem választhatók szét az igaztalanoktól, sem a jók a gonoszoktól. Ha valaki az igazság nevében a gonosz fára fejszét emelne, vizsgálja meg előbb a fa gyökerét, ott találja majd gyökerét a jónak és gonosznak egymással összefonódva a föld hallgatag szívében.