2008-03-06

A FÉNYMUNKÁS FÉLELME

Sokan, mindenképp félni fognak. Egy olyan földön, ami évezredeken át, átitatódott sötét energiákkal, és amely egyszerre rendelkezik a fénnyel, mint eddig még soha, sokan fognak félni. Ha hozzászoktatok a sötétséghez és egyszerre megjelenik a fény, eltakarjátok szemeiteket és azt kérdezitek magatoktól, mi lehet ez.
Lesznek egyesek, akik a sötétségben fognak kóborolni, akik örülnek az életükben történő drámáknak, akik áldozatok és örömet okoz nekik ez az állapot, akik menekülni fognak előletek… menekülni fognak tőletek!
Ti, valami olyat képviseltek, amit ők nem értenek és az irónia az, hogy ami nektek van, az meggyógyíthatná életüket, megszüntetné drámájukat és felemelné őket. De ők nem érintenének meg titeket. Ők félnek, hogy megégetné őket, amivel ti rendelkeztek. Milyen erősek vagytok! Nézzétek ezt a jellemzőt, és hiába szeretnétek, nem fogjátok megérteni. Ezt fogjátok mondani: „Miért nem tetszem nekik? Egyszerre miért létezik egy bűntudat vagy árulás érzése? Én csupán fényt hordozok!" Ez a félelem. A fénytől és attól való félelem, amit ez képvisel, egy sötét világban. Befolyásolni fog titeket? Természetesen.
Tehát számítsatok rá és tudjátok mi a tennivalótok. Készen fogtok állni. Amikor megtörténik, egyszerűen szeressétek őket. Nem gyógyíthatjátok meg a világot, ha ő nem akar meggyógyulni. Csak annyit tehettek, hogy engeditek ragyogni a fényt. Akik észlelik ezt, azok szabad választással rendelkeznek, akárcsak ti. Elfogadhatják, vagy elmenekülhetnek. Ne ítéljétek el azokat, akik nem állnak készen a ti felfedezésetekre, mivel őket is ugyanúgy szereti Isten, akárcsak titeket és nekik is megvan a saját útjuk arra, hogy eldöntsék, hogyan utaznak ezen a bolygón leckéikkel.
(Kryon)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése