2009-05-07

Kuthumi üzenetéből

Szeretteim, örvendezünk, amiért tudjuk, hogy minden jelenlévő azért jött ma össze, hogy a következő tizenkettő–tizennyolc hétben megérkező alapvetően új tudatossági hullám születésénél jelen legyen. Ezen időszak alatt azok közületek, akik most világszerte összegyűltek, kapcsolatokat fognak elkezdeni kialakítani bolygószerte, és ezek a most kialakuló kapcsolatok azt a célt szolgálják, hogy biztosítsák bizonyos párhuzamos közvetítések átvitelét, és abban a pillanatban, amikor a közvetítés megérkezik, az energia egy másik szintje kap lángra. Ennek izzása kitisztítja az utat, ami elvezet személyes sorsotok következő szintjére és ez lesz az, amikor sokan fogják megtapasztalni azokat a változásokat, aminek a bekövetkezésén sok-sok hónapja és talán néhányan már több éve munkálkodtok.
Minél közelebb kerültök 2012-höz, annál gyorsabban fog múlni az időtök. Ezzel nem azt mondom, hogy a világotok a végéhez közeledik, ez egy korszak vége és az új tudatosság megszületése, ami erőre kap és valamennyiőtöket arra ösztönöz, hogy járjátok tovább a tudatosodás ösvényét és váljatok autentikussá.
Azért hívtunk benneteket, mert ti vagytok azok a lelkek, akiknek célja van, ez a cél pedig az árapály megfordítása, új ösvény megteremtése, amit ti magatok kértetek és tudjátok, mit? Mivel ti ennek részesei vagytok bizonyos értelemben, ha úgy érzitek, hogy ez a hívás nektek szól, ha eltökéltséget éreztek, akkor álljatok neki, tegyétek [azt], amiért jöttetek!
(Ezt tanítom már évek óta. Azt szoktam mondani, hogy képzeld el, hogy van egy szobor gyurmából, ami mondjuk egy sárkányt ábrázol. Most gyúrjunk belőle egy főnix madarat. Lesz egy pont, amikor a sárkány már nem felismerhető, de még a madár sem. Na, ez van most. Már kiléptünk a Halak korszakból, de még nem alakult ki teljesen a Vízöntő. Ez nem komfortos. Mint mikor felújítod a lakásod és minden dobozban van. De a végén szép lesz az eredmény.
Viszont minden ember ITT és MOST akart lenni. Gondold át, hogy mit akartál hozzátenni a gyurmázáshoz és tedd is meg! Ne panaszkodj, hanem élvezd ezt az úttörő munkát, hiszen TE akartad!
Jó érzés ezt most visszaolvasni Kuthumi üzenetében :-D)
Okkal mondom ezt, mert változások várhatók, melyek azzal szembesítenek benneteket, hogy az életetek gyökeresen megváltozik, ami nem szükségszerűen traumatikus változás abban az értelemben, hogy rossz dolgok történnének veletek, szóval készen álltok-e a megígért [új] életre? Készen álltok-e igazából akcióba lendülni, amire mindezidáig energetikailag készülődtetek?
Közületek sokan elsajátítottátok, hogy miként kapcsolódjatok le az anyagi valóság apró kis drámáiról, ami már önmagában [is] nyomós ok az ünneplésre. Abban a pillanatban, amikor képesek vagytok függetlenedni a drámától, képesek vagytok az életetek magasabb perspektívája felé mozdulni, és ezáltal hasznosítani a kommunikáció, a közvetítés finomabb frekvenciáit, melyet csak nagyon ritkán ismernek fel olyanok, akik a mindennapi élet hétköznapi apróságainak csapdájába estek.
Amikor egymást egyaránt látjátok tanítónak és tanítványnak, akkor fogjátok megérteni, hogy mitől olyan bámulatos az élet utazása. Amikor önmagatokra mások szemén keresztül tudtok nézni, ítélkezés és bírálat nélkül, és csak figyeltek, akkor kezditek észrevenni azokat a vonásokat magatokban, melyeket korábban nem ismertetek föl, és ekkor kezditek belátni és igazán megérteni, hogy azt választjátok, amihez vonzódtok és ezek java része most változóban van, úgy értem, amihez vonzódtok.
Öleljétek magatokhoz az életet, fogadjátok el [ön]magatokat, álljatok meg most azonnal, és ebben a pillanatban adjatok hálát mindazért, amit tapasztaltok, és amit eddig tapasztaltatok! Nem mindig lehetséges, hogy meglássátok a megnyilvánulások hátterében húzódó célt, de amikor magatokhoz ölelitek, amikor bátran szembesültök vele, tovább nem menekültök, akkor kezdtek táncba, kezdtek úszni az árral, ami a figyelmeteket kéri.
Tudjátok, ha abbahagyjátok a rohanást és megfigyelitek, hogy mi van az orrotok előtt, ha tényleg megnézitek, akkor az elveszíti a hatalmát fölöttetek, mivel megtettétek az első legfontosabb lépést ahhoz, hogy megálljatok, és szembenézzetek a félelemmel. Azt veszitek észre, hogy valami odabenn megváltozott, és a támogatás vagy az irányítás vagy a tisztaság, amit annyira vártatok, hirtelen ott terem. Lehet, hogy nem azonnal veszitek észre, lehet, hogy azt sem tudjátok, hogyan történt, de hirtelen tényleg másként kezditek látni az életet és ez az, amiért valamennyien fáradoztok. Sokan közületek sok mindent elértek már, és most bizonyosan nem szabad feladni.
Ne versengjetek, hagyjátok abba egymás bírálatát, ne utasítsátok el egymást, jöjjetek össze, egyesítsétek az erőtöket, és akkor valóban számottevő erő lesztek, de ha a Fénymunkások egymást fenyegetik, akkor sajnálattal azt kell mondjam, hogy a sötétség vagy a negativitás erőt vett rajtatok. Működjetek együtt bölcsen, és meglátjátok, hogy miről beszélek!
Higgyétek el, a dolgok változnak, jobbá válnak, bízzatok az életetek folyamatában és a szívetekben!

Legyen minden köztetek kialakuló kapcsolat és minden már meglévő kapocs kiegyensúlyozott, harmonikus, osztozzatok a bőségen egymás között!
Bízzatok a sok láthatatlan karban, melyek valamennyiőtöket szilárdan tartanak, tudjátok, hogy nincs olyan pillanat, amikor egyedül lennétek, mivel mi mind egyek vagyunk és veletek vagyunk mindig és minden módon, és tudjátok, hogy minden rendben van, és továbbra is rendben lesz a világotokban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése