Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2009. június 25., csütörtök

Elment Farrah Fawcett

Hatvankét éves korában elhunyt Farrah Fawcett, a hetvenes évek legendás szexszimbóluma, a Charlie angyalai című tévésorozat sztárja. Fawcettnél három évvel ezelőtt diagnosztizáltak vastagbélrákot, amely később átterjedt a májára is, és ez a betegség okozta a halálát. Fawcett ügynöke 18 órával ezelőtt a Twitteren keresztül tudatta a világgal, hogy a színésznőnek már nincsenek fájdalmai és megkapta az utolsó kenetet. A rákkal való küzdelméről szóló Farrah's Story-t egy hónappal ezelőtt adta le az NBC tévécsatorna. A kétórás dokumentumfilmet több, mint kilencmillióan nézték Amerikában.
Farrah Leni Fawcett néven született 1947. február 2-án a Texas állambeli Corpus Christiben.

1973 és 1982 között Lee Majors tévésztár felesége volt, ebben az időszakban a nevét Farrah Fawcett-Majorsre változtatta. 1982 óta Ryan O'Neal volt az élettársa, akitől egy fiúgyermeke is született 1985-ben. Pár nappal a halála előtt O'Neal megkérte a kezét, de összeházasodni már nem tudtak.Én szerettem, kár, hogy nem láthatjuk több filmben...igazán gyönyörű nő volt!