Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2009. június 26., péntek

Meghalt Michael Jackson

Csütörtök délután meghalt Michael Jackson amerikai popénekes. A sztárt kómában találták meg a házában a kiérkező mentők, akik a kórházban még egy órán át próbálták újraéleszteni, sikertelenül. Az énekes halálát szívleállás okozta.
Számomra ő egy szerencsétlen sorsú ember volt. Hogy valaki ennyire nem tudja önmagát elfogadni?! Mindig őt hoztam fel példának erre. Az ember nem bújhat ki a saját bőréből!
A zenei tehetsége kétségtelen. (Persze éppen ezért született le ebbe a családba.) De mint ember, katasztrófa. És a sanyarú gyermekévekre sem lehet egy életen át hivatkozni.
Nem bántani akarom, csak azt sajnálom, hogy magánemberként nem sok öröme volt. Persze a "nagyérdemű közönség" szempontja kimerül abban, hogy milyen zenét hallgathatnak. Én sajnos a szerencsétlen embert is látom benne, nem tudom szétválasztani a kettőt. Ha az energiáit másképp osztotta volna el, lehet, hogy pár számmal kevesebb maradt volna utána, de boldogabb ember lehetett volna.
Remélem, a következő inkarnációban jobban megy majd neki. Szurkolok érte.