2011-01-28

Gábriel arkangyal üzenete 2011-re


Olyan éghajlati és energetikai változások fognak megvalósulni, amit csak a


TUDATOS,

EGÉSZSÉGES,


FÉLELEMMENTES,


SZÍVÜKBEN ÉLŐ emberek tudnak fizikailag, és lelkileg elviselni


Ez az emelkedés az emberi lét magasabb szintjére lépésével jár együtt, azokat kell most segíteni akik még az anyagban és félelemben élnek.

Felismerhetővé fognak válni azok a kisebb közösségek, szeretet családok - nem vérségi rokonság, hanem lelki, lélekcsoport szerinti egybetartozás - akiknek feladata ezeknek a félelmeknek az oldása SZERETETTEL. A várható nehézségek leküzdése ne jelentsen számukra fokozott félelmet, hanem segítsétek vissza őket belső egyensúlyuk mielőbbi megtalálásában.

Azok akik már felkészültek tudatukkal a várható történésekre, puszta jelenlétükkel segítsék azokat, akiknek szíve tele van félelemmel, aggódással a jövő tekintetében.

Személyes példamutatással kell mutatni a világ felé hogy nem a PÉNZZEL, illetve a PÉNZTELENSÉGGEL kell most az elkövetkező évben foglalkozni, hanem mindenkinek SAJÁT SZERETETÉT minél magasabbra EMELNI!


Tudomásul kell venni, hogy ez a folyamat ember által nem megállítható illetve visszafordítható - amit el kell veszíteni, azt el is fogjátok veszíteni, akár féltek akár nem!


Ne a hiányt keressétek életetekben, hanem a TELJESSÉGET!


Az eljövendő évet ennek az útmutatásnak a jegyében kezdjétek meg!


A Teremtő szeretete jegyében küldöm áldásom: Gábriel

1 megjegyzés:

  1. Szia! Most talaltam ra a blogodra, nagyon tetszik minden cikked! Koszonom hogy leirtad a gondolataidat, oromet okoztal vele! Ezentul huseges olvasod leszek! Jo hetveget!
    Kriszti

    VálaszTörlés