Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2011. január 8., szombat

Uriel üzenete 2011-re


Amit 2011 hoz, az a magasabb szintű tisztánlátás, megértés, átalakulás és növekedés mindaddig, míg a függetlenség, a megfigyelés, a feltétel nélküli szeretet és az elfogadás pontjáról közelítjük meg a történéseket.


Ezek lesznek a nagy leckéink ebben az évben, mert bármilyen téren, ahol még ragaszkodunk, ahol még belebonyolódunk, ahol még képtelenek vagyunk a megbocsátásra, ahol még nincs meg az elfogadás és az elengedés, az a hely az, ahol az újabb leckéket kapjuk, amelyek rámutatnak arra, hogy hogyan integráljuk be ezeket a dolgokat az életünkbe. Nem tettethetjük tovább, hogy nem tudjuk, mit csinálunk – mert amikor önmagunk mesterévé válunk itt az ideje, hogy felvállaljuk a vele járó felelősséget is.


2011 Kihívásokkal teli év lesz? Az attól függ, hogy miként határozzuk meg a kihívás jelentését. Kihívásokkal teli év lesz, ha attól rettegünk, hogy mit veszítünk, ahelyett, hogy úgy tekintenénk minden veszteségre, mint elengedésre, hogy valami más foglalhassa el a helyét. Amikor szándékainkat az átalakulásra irányítjuk, mindaz, ami nem rezonál azzal, amivé szeretnénk válni, lekapcsolódik rólunk.


Ez érzelmileg nagyon fájdalmas lehet, de a Szellem szintjén ez összhangban van kérelmeinkkel. Itt az ideje, hogy teljes egészében szemléljük önmagunkat, összes aspektusainkkal, testünkkel, elménkkel, érzéseinkkel és Szellemünkkel együtt, hogy minden lépésre, mint, az elengedés és a régi helyébe lépő új, folyamatára tekinthessünk. A régi elengedése 2011 legnagyobb témája lesz, akár csak az új beintegrálásának a képessége.


Befogadókká kell válnunk annak érdekében, hogy magunkénak tudjuk jutalmainkat, amikor önmagunk mesterévé válunk. Ebben az évben fel kell ismernünk fenségünket, hogy úgy tekintsünk önmagunkra, mint csodálatos, erőteljes, áldott, Isteni lényekre, akik megérdemlik az összes áldást, amelyeket visszautasítottunk, mert erőtlennek és érdemtelennek éreztük magunkat. Minden amit kívánunk, az lehetőségeink mezejének a része és hozzánk tartozik. Az egyetlen módja, hogy mindazt megkapjuk és beintegráljuk életünkbe, az, hogy tudatában vagyunk annak, hogy megérdemeljük.


2011 egyvelege lesz az áldásoknak azok számára, akik eddig még nem fedezték fel gyógyulási lehetőségeiket, mások számára viszont ez az év olyan sokat fog hozni a régen dédelgetett álmok megnyilvánításában és az eddig zárt kapuk megnyitásában. Tudni fogjuk ki gyógyította meg önmagát és ki nem, azáltal, hogy mi történik az életében. Akiknek még gyógyulniuk kell, az általuk választott fájdalom és kihívásokon keresztül tanulják meg leckéiket.


A mi kihívásaink, pedig abban rejlenek majd, hogy segítsük őket anélkül, hogy a szolgáikká váljunk, meg kell tanulnunk adni anélkül, hogy valaki fájdalmának a mártírjává válnánk. Együttérző tanítóként példát mutatva tehetünk arról, hogy hogyan engedjük be az áldások áramlását, s nem azáltal, hogy lekorlátozzuk növekedésünket mások fájdalma előtt.

A Folyamatos Felemelkedés

A felemelkedés az nem egy misztikus esemény, ami 2012-ben és utána fog megtörténni, hanem most TÖRTÉNIK. Minden nap egy új nap felemelkedésünk útján és minden pillanat tartalmazza Istenségünkbe való felemelkedésünk áldását, tapasztaljuk ennek örömét és tanuljuk az öröm állapotába létezést. Amikor a jelen pillanatra összpontosítunk, akkor tapasztaljuk felemelkedésünket. Nem teremthetjük a jövőt anélkül, hogy mögöttünk hagynánk a múltat, és 2011-ben sok alkalmunk és választási lehetőségünk nyílik, hogy elengedjük a múltat. El tudjuk engedni a csalódásokat és mindazt, amiről azt gondoljuk, hogy elveszítettük és erőteljesen a jelenbe legyünk? Ez az, amit meg kell tanulnunk, mert az egyetlen hely ahol bármilyen hatalmunk van az a jelen.

Szerelem és Kapcsolatok

Olyan régen volt már, hogy többségünk romantikus kapcsolatban élt, már azon tűnődtünk, megtörténik az valaha is? 2011 megnyitja ezt az ajtót, de egy fordulattal. Választanunk kell majd, és nagyon fontos, hogy szándékunkban legyen a kapcsolatban élés. Gyógyító leszel vagy hajlandó vagy, egy olyan valakivel élni, akinek nincs szüksége a gyógyításodra? Nyitott vagy befogadni a szerelmet, amelyet annyira készen állsz valakinek adni? Még akkor is, ha nem látod, miként jöhet egyáltalán valaki az életedbe, készülj fel azáltal, hogy tudod, mit akarsz, illetve szándékodat irányíts rá, mert ez meg fog történni, amikor a legkevésbé várod. Az év végéig, de jóllehet augusztus végéig sok új, hosszútáv potenciálokkal rendelkező kapcsolat fog létrejönni.

Energetikailag jelentős Időszakok

Ezek azok az időszakok, amikor olyan energia hullámok érkeznek a Földre melyek nagyon különböznek a számunkra ismertektől. Ezek gyakran ütköznek a saját energetikai vibrációinkkal miáltal kényelmetlenül, érezhetjük magunkat, de még fizikailag betegnek is. Ezt mi felemelkedési tüneteknek nevezzük, és ezek részei a felemelkedés útjának, mert szükségünk van az új energiák behozatalára a Földre, mivel az része a küldetésünknek a Földi Mennyország megteremtésében. Ezekben az energetikailag jelentős időszakokban láthatjuk a Föld Anya változásait, erős viharokat, áradásokat, földrengéseket vagy szokatlan időjárási viszonyokat. Saját életünkben váratlan befejeződéseket, széthullást, szívbéli és elmebéli változásokat de még fizikai betegséget is tapasztalhatunk.

Az Év Kulcs Témája

Az év kulcs témája: a legcsodásabb és legjobb kimenetelt várjuk minden teremtésünkhöz, a reménykedés állapotából a tudás állapotába lépünk, amikor már tudjátok, hogy amit kívántok az megnyílvánul, illetve valami még jobbat kaptok. Szándékaitokat úgy irányítsátok, hogy "ez vagy valami még ettől is jobb," - így felkészülhettek az összes kimenetelre.

És legyetek készek a befogadásra, mert az a megnyilvánulás másik fele, amiről gyakran megfeledkeztek. Meg kell tanulnunk kérni azt, amit szeretnénk, s akkor a befogadás állapotába lennünk, mert az teszi lehetővé, hogy a megnyilvánulás megtörténjék. Tehát, kérjetek, és utána tudjátok, hogy vagy az amit kértetek, vagy valami még attól is jobb eljő hozzátok.

A Fenség és a Hála éve

Uriel Arkangyal 2011-et A Fenség és a Hála évnek nevezi, amikor felismerjük fenségünket és hálásakká válunk, nem olyan értelemben, hogy különbnek érezzük magunkat bárki másnál (egyébként is mindannyian össze vagyunk kötve, tehát az lehetetlen), hanem, hogy felismerjük önmagunkat és, hogy kik vagyunk a világban.

Mi Isteni Lények vagyunk, nem kisebbek vagy kevesebbek, mint bárki más az Univerzumban.

Mi Isten és a Fény Gyermekei vagyunk, hatalmunk messze meghaladja az emberi felfogó képesség határait, valóságunk társteremtői vagyunk de ugyanakkor a világ és az Univerzum társteremtői is.

Hogy miként fejezzük ki ezt a fenséget az életeinkben, ez teljes mértékben tőlünk függ. Angyalok légiói vannak körülöttünk a támogatásunkra, de ők addig nem segíthetnek, míg nem kérjük meg őket erre, és nem adhatnak többet, mint amennyit hajlandóak vagyunk elfogadni és befogadni. Amikor emlékezünk rá, hogy hatalmasak és valóságunk összes – belső és külső – aspektusának irányítói vagyunk, akkor válunk mesterévé önmagunknak és lépünk a csodák vibrációjába.

Boldog 2011-et, és kívánom mindannyiatoknak szívetek vágyainak az áldását, bőséget, örömteli és csodás évet.

Sok-sok Áldást,

Jennifer Hoffman és Uriel Arkangyal