2011-01-01

Mi várható 2011-re?

Végül 18 féléből húztam magamnak. Megnyugtató, hogy nagyon jó lapok mind. Jelek figyelése, teremtés, stb.
Arra gondoltam, párat húzok mindenki számára. Ezek általános érvényű lapok 2011-re, MINDEN itt és most élő ember számára. A személyes feladatok és energiák ismeretét nem pótolja.
52-es üveg. Lady Nada. Rózsaszín.

"Szeretem és elfogadom magam."
A szeretet köntösébe burkol. Semlegesíti az agressziót. Segít felvenni a párbeszéd fonalát.


Szívcsakra

Légy nyitott arra, hogy szeretetet adj és kapj!

Ha elégedetlen vagy egy helyzettel, az azt jelenti, hogy valami rossz, és cselekedni kell! Nyisd meg a szívedet a szeretet előtt!


Szabadulás

Úgy érezzük, hogy a külső körülmények rabjává váltunk. Például azt hisszük, hogy a pénzügyi vagy családi kötelezettségek egy rossz állás elfogadására kényszerítenek bennünket. Vagy félünk megszakítani vagy rendbe hozni egy egészségtelen kapcsolatot. Talán úgy érezzük, hogy a családunk vagy a társunk nem fogja "megengedni", hogy az életünket jobbító tevékenységeinket folytassuk. Az is lehetséges, hogy a saját függőségeink irányítanak bennünket.

Ha felelősek vagyunk önmagunkért, akkor több felelősséget érzünk másokért. Vagyis ha mi boldogok vagyunk, akkor a családunk, a barátaink, a gyerekeink, a társunk szívesen van velünk, és ösztönzőleg hat rájuk az erőnk és az önbizalmunk. Kérj segítséget, hogy el tudd engedni a félelmeidet, és támogatást kapj a szabadulásodhoz. Isten úgy tervezte, hogy felelős légy, de ugyanakkor olyan szabadnak érezd magad, mint a madarak, az angyalok és a tündérek.


Avalokitesvara
Lásd meg a többiek nézőpontját is!

Ez a kártyalap a megbékélés üzenetét közvetíti feléd, és arra kér, vedd figyelembe a többiek szempontjait is! Nem kell, hogy igazat adj nekik, az Univerzum csak annyit kér, hogy értsd meg a motivációikat, és vedd figyelembe az érzéseiket. Ez a folyamat pozitív fordulatot hozhat a hatalmi játszmában. Ha megérted a másik nézőpontját, utat nyitsz a kreatív megoldásoknak.

Lásd magad a másik szemével! Engedd el a védekező álláspontot! Lásd meg másokban a felszín alatt az Isteni Ént!


Elengedés

Amint lemondasz az irányításról, felszabaduló energiád gyorsan feléd vonzza vágyaid tárgyát. Ha elengeded a részletek irányítása vagy a helyzet jövőbeli eredményeinek ismerete iránti igényedet, azzal elősegítheted, hogy választ kapj imáidra. Minél inkább képes vagy ellazulni és bízni, annál gyorsabban oldódnak meg a dolgok valamilyen pozitív módon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése