2011-06-24

Az ima ereje

"Az amerikai belgyógyász, Larry Dossey két jól összehasonlítható, több szempontból is hasonló csoportra osztott kései stádiumban lévő szívbetegeket. Az egyik csoport tagjaitól azt kérte, írják rá nevüket és születési dátumukat egy cetlire. Ezután a tudtuk nélkül szétosztotta ezeket a cetliket egy imakör tagjai között, akik ezután minden nap a számukra teljesen ismeretlen emberekért imádkoztak. Bizonyos idő elteltével lényeges különbség volt tapasztalható a két csoport egészségi állapota között. Azok között, akikért naponta imádkoztak - statisztikailag teljesen váratlanul és megmagyarázhatatlanul - lényegesen kevesebb komplikáció és haláleset fordult elő.
Ez azt jelenti, hogy még a teljes mértékben idegen emberek gyógyulásáért esedező imái és áldásai is energetikai hatással vannak a gyógyulás folyamatára.
Másképp fogalmazva: az ima működik és segít. A hívő emberek ezt természetesen már régóta tudják, de most már tudományosan is bizonyított. A fent említett tanulmány sajnos alig gyakorolt hatást a modern gyógyszeres orvoslásra.
Ennek elsősorban az az oka, hogy a gyógyszeripar sokkal inkább a kezében tartja az orvosokat, mint azt a legtöbb páciens gondolná."
(Rüdiger Dahlke)

Jómagam vagy 20 éve gyakorlom a Gyógyító Buddha mantrát és remekül bevált.  


Ismételjük a mantrát, ahányszor csak tudjuk :

TEJATA  OM BEKANZE  BEKANZE

MAHA  BEKANZE  RANDZA
SZAMUDHATE  SZOHA


A rövid
OM  BENZA  SZATTO HUNG
tisztító mantra háromszori ismétlésével fejezzük be a meditációt.

A másik: ha végeztem egy kezeléssel, a beteg nevét felírom a reiki listámra, és onnan már nem kerül le. A tünet mögötti problémákra is írok mondatokat, és minden reggel azzal kezdem a napot, hogy reikit küldök a hosszú listámra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése