Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2011. június 13., hétfő

SOS segítséget kérünk!

Ma reggel békésen időztem a kádban, mikor Viki zokogva hívott fel. Május 26-án született nála 4 kismacska, és az eddig normálisan viselkedő macskamama ma reggel épp falatozta az egyik cicát. Vikit sokkolta a látvány. Egy kismacskának nincs nyoma, de maradt még kettő.


A gond az, hogy még állandó felügyelet kell nekik és folyamatos etetés. Vikinél a nagy macska miatt nem maradhattak, de én meg folyton mászkálok, nem tudom etetni őket.


Ma pünkösd van, sem tápszert, sem cumisüveget nem tudunk venni. Egy fecskendővel etetjük őket cseppenként. De ha Rékával délben befejeztük a tanulást, megyek Zalaegerszegre. Most nem alkalmas az életem ilyen csöppségek ápolására.


Olyan megmentőt keresünk, aki képes "gyesen" lenni a kicsikkel és nagyon sürgősen! Köszönöm, ha továbbítod legalább a kérést.