2011-11-11

Aktuális helyzet


A Neptun június 15-től mostanáig retrográd volt. Sok volt a káosz, megéltük mindannyian. Félreértések, zavaros helyzetek bőven akadtak mindenki életében, ki hol élte meg. Ez most felszabadul. :-)
Este telihold volt. Éjjel sokan meditálhattak, ilyenkor ennek van értelme, nem az alvásnak. :-)
Ma energiakapu nyílik. Sokan írtak erről, én ezt nem szaporítom. De néhány hasznos információ a mostani helyzetről:
Merkúr és Vénusz együttállás van. Ma erősebb az empatikus képesség, még a telihold is közel, ezért vitás helyzeteket remekül lehet megoldani. Persze figyeljünk arra, hogy hiába forgatjuk a fejünket körbe, csak a mi nézőpontunkból leszünk mindig a centrumban. Helyezkedjünk egyrészt a másik helyébe is, majd fentről is nézzünk az esetre. Onnan hogyan látszik az ügy?!
A mai konstellációban könnyebb kompromisszumot kötni.
Ma a művészetekre is nyitottabbak lehetünk. Érdemes ezt is kihasználni.
A Mars a Szűzbe lépett. A Mars szimbolizálja az akaratunkat. A tüzes Oroszlán helyett a földies jegyben nyugodtabb lehet. Még némi tudatossággal egymásra is oda tudunk figyelni tömegesen. Páran eddig is megtették.)
Okkult fényszög van a Szaturnusz (nehézségek, akadályok, megpróbáltatások, önuralom) és a Plútó (elengedés, átalakulás) között. Meditációval, szertartással tudatosan kezünkbe vehetjük az átalakulás folyamatát. Akadályokat, gátló tényezőket is átadhatunk a Plútó kezébe, hogy vigye magával. Érdemes erre odafigyelni, mert a fizikai síkon kemény pofonoknak is meg lehet élni ezt a fényszögkapcsolatot.
Neptun és Mars szemben állnak. Az akaratunk még mindig feszül a megmagyarázhatatlan helyzetekkel.
A Jupiter, mint Jóságos Tanító a megfelelő etikai, morális hozzáállással segítő energiát küld a Marsra, mint akaratra, és a Plútóra, mint elengedésre, átalakulásra.
Sok sikert és éber tudatosságot Mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése