Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2012. április 22., vasárnap

Ilyen emberből kéne még sok sok...

 
Hi guys, pls help my friend Poppy! She was born in 2009 with a severely shortened right arm and no right hand so she needs a flexible silicone false arm and hand. In fact she’ll need several prosthetic arms until she’s about 18 because like... all kids, she’s growing up…fast! I'm helping to raise some money for Poppy and the charity Reach (The Association for Children with Upper Limb Deficiency) by doing a special performance at the magic circle tonight and all I'm asking for you to do is spread the word by following her page on Facebook A Helping Hand For Poppy and Twitter @teampoppy and visiting www.teampoppy.co.uk to find out more about this very special little girl.
Thank you, Dynamo
 
Eddig is felnéztem erre a fiatalemberre, amit tud, az elgondolkoztató. De EMBER is, és ez nagyon tetszik. Én sajnos pénzt nem tudok küldeni, de Reiki megy a kislánynak.