2013-08-02

A szeretetben nincs távolság


Jó tett helyébe jót kapsz. :-) Ma hajnalban kiutaztam Dunaharasztiba: Vikinek elvittem a laptopját, hogy tudjon dolgozni.
Cserébe sorban jönnek a jó dolgok. Megkeresett egy szívemnek nagyon kedves régi tanítványom, jövő héten találkozunk, hosszú idő után. Nem számít sem a távolság, sem az idő. Ezt írta többek között:
 
Kérlek engedd meg, hogy újra és újra nagyon hálás legyek Neked azért, amit kaptam Tőled. Te voltál egyik első lépcsőfoka az utamnak. Minden energiámmal, erőmmel támogatlak Téged a mindennapokban, még akkor is, ha személyes kommunikáció nincs köztünk. Alázatosan köszönök Neked mindent.
 
Könnyes szemmel olvastam a sorokat. Közben Betti hívott Hollandiából. Ekkor már majd kiugrott a szívem! Jövő héten Ő is jön beavatásra. Itt fog aludni nálam és átbeszéljük megint az éjszakát.
 
A korona az egészre: délután találkozom Ancsával (2 év után), és először találkozom a drága vejemmel és a legkisebb unokámmal. Most fog találkozni először Nimród és Faris!!! Vikivel már nagyon várjuk a délutánt. Addigra ők is hazajönnek.
 
Lehet, hogy üres a zsebem, nincs kimenő hívásom, de az élet akkor is szép! Legyen mindenkinek ilyen csodákkal teli napja!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése