Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2013. augusztus 24., szombat

Luxus és szolgálat

 
Szeresd önmagadat. Szeresd a vásárlóidat, az ügyfeleidet. Szeresd a családodat. Szeress mindenkit, szeresd az egész világot. A szeretet a létező leghatalmasabb erő.
 
 
Váljon életmódoddá a luxus. A luxus a lét természetes állapota. Ha magadévá teszed ezt az életmódot, megteremted a bőség és a jólét kialakításához szükséges körülményeket.
 
 
Az általad megkeresett pénzzel szolgáld embertársaid javát, és segíts nekik abban, hogy gazdagabbá váljanak. Ha így teszel ha segítesz másoknak, hogy beteljesíthessék a vágyaikat, bíztosíthatod azt, hogy te magad is gazdagabbá válj, és könnyebben valóra váltsd az álmaidat.
A legjobban azáltal ösztönözheted embertársaidat arra, hogy segítsenek neked céljaid elérésében, ha te is megadsz nekik minden segítséget.
 
(Deepak Chopra: A bőség megteremtése)