Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2013. szeptember 3., kedd

Van-e tökéletes én és ezt hogyan lehet elérni?Képzeljünk el egy gyémántot. Annak érdekében, hogy a gyémánt ragyogjon, az első dolog, amit meg kell tennünk, hogy azt megtisztítjuk. Ugyanez a szabály vonatkozik ránk is. Eredetileg a lélek olyan volt, mint egy tiszta gyémánt. Annak érdekében, hogy lássuk az eredeti ragyogást, először el kell távolítani a hibákat, amik felhalmozódtak a lélekben. Ezek a lélekben úgy ülnek, mint a zárványok a gyémántban. A tökéletesség a zárvány eltávolítását jelenti. Ugyanakkor, ennél több is kell. Azon túl, hogy a hamisságot eltávolítjuk a lélekből, a tökéletesség valójában az igazság magunkba szívását jelenti. Az igazság az, ami a lelket ragyogóvá teszi.
Az igazság tisztaság. Mit értünk tisztaság alatt? A tisztaság azt jelenti, hogy őszinték vagyunk a legmagasabb énhez. Ez azt jelenti, hogy kifejlesztünk egy mély őszinteséget és becsületességet. Az igazság ilyen szintű tisztaságot jelent a mindennapi életben. Létezésünk teljessége az énhez, Istenhez és a másokhoz való őszinteség fokától függ. Ez a fajta őszinteség teljes, tökéletes és a legmagasabb rendű, igaz és minket is igazzá tesz. Ez egy nagyon fontos aspektus, mert csak ez az igazság képes eltávolítani a zárványokat a lélekből.