2013-11-07

Aktuális bolygóállások


Mivel ma nagyon markánsan lépett a Jupiter retrográdba, gondoltam írok pár sort a helyzetről. Amikor egy bolygó látszólag - a Földről nézve - visszafelé mozog az ekliptikán, a kedvezőtlenebb arcát mutatja.
Jelenleg 4 bolygó teszi ezt.
Ma a Jupiter kezdte és 2014. március 6-ig "élvezhetjük" ezt.
Ehhez a bolygóhoz tartozik az etika, morál, tisztesség, jogi ügyek például. Sajnos a tömeg ilyenkor hajlamosabb a csalásra, átverésre, tisztességtelen viselkedésre.
Azt tanácsolom, ne állj be a sorba. Hiszen a karma törvénye MINDIG működik, és amit kiküldünk a külvilágba, az könyörtelenül visszaszáll ránk.
Ha bölcsen akarunk viselkedni, ne engedjünk a könnyebb út csábításának.
Amikor viszont másoktól tapasztalunk ilyesmit, nézzünk rá éber szemmel. Figyeljünk az apró betűs részletekre is! De maradjunk magasabb rezgésszinten. Aki visszaüt, az leszáll a másik szintjére. Nem érdemes, mert visszakapjuk!
Csak nézd érdeklődő szemmel: "Nahát, szegény, ő ezt így éli meg!" Így jársz jobban. :-)
Hozzá tartozik a mértéktelenség is, a túlzások.
A méregfogát a spirituális / tanítványi szemlélettel tudjuk kihúzni. Lesz időnk a gyakorlásra.
 

A Merkúrt már fél lábon is kibírjuk. 11-én, hétfőn direktbe fordul. Média, hírközlés, közlekedés, logikus gondolkodás, kommunikáció, számítástechnika, hivatalos papírok területén hoz tanulnivalókat. 
Andrea Bocelli a Sportarénában! Tibinek: Reiki megy hegyekben, hogy minden rendben menjen. :-)
 

Neptun 13-án, szerdán enged el minket. Ő hozott sok kaotikus, megmagyarázhatatlannak tűnő helyzeteket. A szellemi nyitottság segített sok esetben, az ősbizalom. :-)
 
 
Az Uránusz december 17-én fordul egyenesbe. Ő a váratlan, hirtelen helyzetek mestere. Meglepő fordulatokat hoz az életünkbe, formabontó változásokat.
 
Ők így együtt - négyesben - érdekes helyzeteket hozhatnak. Én mindig azt látom, hogy ha nem esünk pánikba, hanem megtartjuk a belső békét és éber figyelmet, uralni tudjuk a próbatételeket. Hiszen a Gondviselés mindig jelen van, és az ŐSBIZALOM átemel mindenen, ha tiszták és magasabb rezgésűek maradunk.
 
Csak semmi pánik! Tanítanak és tanulunk. Bölcsebbek leszünk a végén. És ez jó!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése