2011-08-13

Házi áldások?

Ma is megkaptam, már sokadszor. Nem tudom megállni, hogy ne szóljak hozzá: Mi az IMA?Egy önhipnózis. Sokszor programozol be magadnak valamit.

                                                

Üdvözlégy Mária! Malaszttal teljes! Az Úr van Teveled: Áldott vagy Te az asszonyok között, és áldott a Te méhednek gyümölcse, Jézus!
Asszonyunk, Szűz Mária, Istennek szent Anyja: imádkozzál érettünk bűnösökért most, és halálunk óráján! Ámen.
NEEEEEM VAGYOK BŰNÖS! Szabad akarattal rendelkező tökéletes lélek vagyok. Az én Teremtőm MINDIG tökéleteset alkot. Nézd meg, mennyire TÖKÉLETES a legapróbb része is a Teremtésnek!
Amíg egy gyermek végre megtanul stabilan járni, milliószor elesik, beüti magát, de ettől ő nem bűnös, hanem igyekszik megtanulni a stabilan járás képességét.
A Teremtő a legmagasabb rezgésállapot. NEM IS TUD NEGATÍV, ALACSONY REZGÉSŰ DOLGOKAT KÍVÁNNI, KÜLDENI NEKÜNK.
Csak az egyház nevű gazdasági erőszakszervezet - amit emberek vezetnek alacsony rezgésszinttel - képes (és érdekében is áll) félelmet és bűntudatot kelteni az emberekben. Hiszen alacsonnyá válik a rezgésszint, erőtlen, gyenge lesz, és lehet rajta uralkodni, lehet őt manipulálni.
TOVÁBBADOM ŐT A TE HÁZADBA!
Ezzel sajnos nem Őt, hanem ezt a negatív programot külditek tovább. Köszönöm, én nem kérek szépen belőle. A szándékot értem, csak az éberség hiányzik, hogy mik a küldemény.
 
Kérlek, add tovább a Szűzanyát házról-házra! 
Ezt a karmát én NEM vállalom be. 

A mi Anyánk átsétált a házamon, és minden bajomat elvitte. Elküldöm Őt Neked, hogy vigye el minden bajodat. Küldd el ezt az üzenetet 10 embernek, engem is beleértve, és elszállnak bajaid!

Milyen bajomat? Nincs senki, aki azzal foglalkozna, hogy bajokat postáz szét a világban. MI MAGUNK TEREMTJÜK a kontrollálatlan gondolatainkkal és félelmeinkkel a helyzeteinket. Ha nem tetszik, amit teremtünk a szabad választásunkkal, teremtsünk mást. Módunkban áll. De végre felnőtt módjára kellene élni, és felvállalni a tetteink, érzelmeink és gondolataink következményét.
Belátom, könnyebb hátradőlni és szidni a Teremtést, hogy el van szúrva, és mi csak elszenvedjük az egészet. De amíg valaki így tesz, nem is lesz képes változtatni rajta.
Az első lépés felismerni, hogy mit ront el az életében, a második, hogy változtasson rajta, ha nem tetszik, ami most van.
Értsük már meg végre: a betegség mint tünet NEM BÜNTETÉS, hanem egy visszacsatolás, hogy valamit nem harmóniában teszünk vagy érzünk. Jelzőrendszer a test, és hálásnak kell lennünk a jelzésekért, mert segítenek az eligazodásban. Nem ellenünk van, hanem értünk!

Hozzáteszem, Máriával semmi bajom. :-)
De van más példa is az ÁLDÁSRA:
.
Legyen előtted mindig út
Melegen süsse arcod a Nap
Az eső puhán essen földjeidre
S amíg nem találkozunk
Hordozzon tenyerén az Isten.
Mennyivel több szeretet és ÁLDÁS van ezekben a kelta sorokban! Persze MINDIG a tenyerén hordoz, de legalább megerősít. :-) Nálam az előszobában ezek a sorok fogadják a hozzám érkezőket.
ÁLDÁSOS, SZÉP, SIKERES, BÉKÉS HÉTVÉGÉT MINDENKINEK ÉBER TUDATTAL!

1 megjegyzés:

  1. A kelta áldás gyönyörű.
    A családomnak örök hála, amiért magam választottam az imádságaimat és egyetlen sort sem mondtam ki parancsszóra.
    Az üdvözlégy Máriát így ismerem: "Imádkozzál érettünk, Isten fiaiért és lányaiért most, és a bűn, a betegség és a halál fölötti győzelmünk órájában."
    Állítólag ez volt régebben.

    VálaszTörlés