Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2011. augusztus 12., péntek

Változás


"Semmi sem szentebb az embernek, mint az, hogyan éli meg önmagát mint az élet kifejeződését.


A változás bármely körülmény, helyzet vagy feltétel elmozdulása - legyen az fizikai vagy nem fizikai természetű - olyan módon, hogy az újat nem csupán különbözőnek érzi az ember az eredetitől, de olyan gyökeresen eltérőnek, hogy az már egyenesen felismerhetetlen, és lehetetlennek tűnik visszatérni bármihez, ami egy kicsit is hasonlít az előző állapothoz.


A változásoknak az életedben soha nem lesz vége.


A változás az, AMI VAN - ezt pedig nem lehet megváltoztatni...
Amit meg lehet változtatni, az az, ahogyan a változáshoz viszonyulsz, és ahogyan a változás hatására változol.

Manapság nyelvünk és kifejezéseink naponta változnak, szokásaink és öltözködési stílusunk évszakonként, hitünk, felfogásunk, sőt még a legmélyebben gyökerező meggyőződéseink pedig nem generációról generációra, hanem egyazon generáción belül."

(Neale Donald Walsch: Amikor minden megváltozik)

Hogy ez mennyire igaz! Elképesztően másképp látom a világot és önmagamat is, mint filmes koromban. :-) 2 éve az élettervem - ami egy esztendőre szól - háromszor írtam át. Amit év elején akartam, az átalakult tavasszal, de nyár végén már nem akartam azt sem. Új szempontok léptek az életembe.
Szerencsém van, mert nekem "halálom" a rutin, és élvezem a változást. :-)
A Vízöntő - korban (még van belőle 2150 év kerekítve) az a biztos, hogy semmi sem biztos. Lazuljunk bele! :-)