2008-02-10

2008 áttekintése

2008 Monumentális Éve alatt életünk mélyreható változásokon fog keresztül menni.
Sok ajtó be fog csukódni, és sok ajtó kinyílik majd. Folyamatosan át leszünk irányítva, amíg összekapcsolódunk legigazibb ösvényünkkel.
Egész éven át szembe találjuk magunkat a Fő Útkereszteződések sorozatának lehetőségével, és mindegyik teljesen életmegváltoztató lesz.
Egész évben elfoglaltak leszünk. És gyakran a Változó Irányú Szörfölés közepette kell majd megcsinálnunk a dolgokat a Nyugtalanság Tengerében. De sok energiánk és lelkesedésünk lesz, hogy elvégezzük az előttünk álló dolgokat, amíg a Szíveink Iránytűjét követjük, és mindent beleadunk, amink van.
Sokunk hívva lesz, hogy megváltoztassuk a lakóhelyünket és megtaláljuk a tökéletes helyet, ahol meg tudjuk kezdeni az Új Életünket. Ezek az új lakóhelyek nagyon is lehetnek teljesen váratlan területek, úgymint egy olyan ország, amire soha nem gondoltunk, hogy odaköltözünk.
Potenciális helyek egy sora van, ahová elköltözhetünk, valamint több potenciális Egy Igaz Szerelmünk van. Habár, egy hely erősebben fog bennünket odahívni, mint a többi. Nyitottnak kell maradnunk bármiféle jel és nyom iránt, hogy hová kellene mennünk, és el kell engednünk bármiféle előre kigondolt személyes preferenciát, tudva, hogy amikor összekapcsolódunk a tökéletes új helyünkkel, az egy nagyon specifikus összehangolódás lesz az Igaz Sorsunkkal és Célunkkal, ami megkérdőjelezhetetlen lesz. Amikor az idő megfelelő a költözésre, pontosan tudni fogjuk, hová szándékozunk menni.
Sok új ember fog belépni az életünkbe, akikkel egy mély rokonságot osztunk meg. Fel fogjuk fedezni, hogy a függetlenség és egyedüllét ideje lejár. Most együtt kell élnünk és dolgoznunk a többiekkel, akik osztják a célunkat, és akik ugyanazon a szent ösvényen sétálnak, mint mi. Emiatt, néhányunk el fogja kezdeni kis, rejtett közösségek kialakítását, ahol megemelt energetikai mezőket tudunk kialakítani, és a Lótusz Világba merülve tudunk élni, mialatt lehorgonyozzuk az Ultra Felsőbb Valóság rezonanciáját mindenki számára.
Munkánk szintén dramatikus emelkedésen fog keresztül menni. Úgy találhatjuk magunkat, hogy megváltozik a karrier irányunk, és elfogadunk valami teljesen újat és váratlant. Erős kapcsolat van az új karrierünk és a kreativitásunk között, ami nagyon fontos. A kreativitásnak és a karriernek most teljesen egyesülnie és manifesztálódnia kell. Mindegyikünknek meg kell találnia az egyedi útját, amely az Egyet szolgálja a munkán belül, amit csinálunk, mivel a szolgálat komponense nélkül mi nem tudunk teljesek lenni. Ez szélesre fogja tárni az ajtót a bőség és a Legvadabb Álmaink beteljesülése felé.
Ha mi követjük a Szíveink Szívének a legmélyebb sugalmazását, és azt csináljuk, amit imádunk csinálni, minden jól fog menni. De ha megalkuvóak vagyunk önmagunkkal bármilyen módon, akkor mellékvágányra fogunk kerülni és elszalasztjuk ezeket a csodálatos, egy életre szóló, Arany Lehetőségeket. Az év folyamán, lesz néhány sokkoló meglepetés. Ezek sokkolóak lesznek, mivel annyira váratlanok.
Ez a dualitás régi világának a vége, és egy teljesen új korszak kezdete. És mi kifejezetten azért jöttünk ide, hogy itt legyünk ebben az időben.
2008-ban el fogjuk érni Új Életünk ragyogó partjait. El fogjuk kezdeni új alapjaink létrehozását. Új barátságokat fogunk kovácsolni. Kreativitásunk kirobban az új karrierünkben. Az Igaz Szeretet Ösvényén fogunk legyalogolni karonfogva Egy Igaz Szerelmünkkel, mélyen hálásan a hosszú útért, amely idehozott bennünket.
És ezután, el fogjuk felejteni az utunkat, elengedve a kozmikus homokba, és egyszerűen az ITT és MOST-ban fogunk élni… Az ÚJban és az IGAZban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése