2008-02-26

Plútó hatások

Drága emberek! Miért e pánik? Naponta több igen komoly történet kerül a látóterembe és eseteim közé. Sokan foglalkoznak az öngyilkosság gondolatával. Kérek mindenkit, nyugalom! Semmi rossz nem történik senkivel, csak a szükséges lépéseket hajtatja végre a Plútó és a Szaturnusz.
Komolyan mondom, nincs mitől félni! De nem lehet lustálkodni! Végre éberen kellene szemlélni az eseményeket, nem csak bambulni a világba.
Emlékeztek a Mézga Családra? Mikor Köbüki fénypostával küldte a hasznos dolgokat, mindig betört az ablak, mert elfelejtették kinyitni. Csak rajtunk áll, hogy a fentről jövő ajándékok előtt ajtót nyitunk, hogy beérkezhessen, vagy ha nem tesszük meg, ránk dönti a falat is. Szabad a választás!
Naponta számtalanszor úgy érzem, én magam testesítem meg a Plútót sok személy életében. "Csernusos" stílusban, határozottan mutatok rá a lényegre. Sokan hápogva veszik ezt tudomásul. De inkább én mondjam, mint a sors események. Volt, akinek nem tetszett, amiket hallott, és elmenekült. De ettől nem fog kigyógyulni a betegségéből. Nem bántásból mondom, amit kijelentek, hanem a saját ébredése érdekében.
Ha nem látnék ennyi tévelygő embert, azt is mondhatnám, hogy személy szerint én élvezem ezt a nagytakarítási időszakot.
Talán csak annyi a gond, hogy a sok segélyhívás miatt nincs időm kiélvezni a pillanatokat, a lendület visz előre.
Szerencsére azért a környezetemben sokan vannak olyanok, akik szintén jól veszik a kanyarokat és tudatosan élik meg a helyzetet, élvezve a változás okozta emelkedést. Szívből kívánom mindenkinek, hogy csatlakozzon hozzánk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése