Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2008. február 7., csütörtök

Nem ilyen lovat akartam!

Tündéri esetről számolok be. Egy ismerősöm mesélte el a saját történetét.
Közismert, hogy magányos hölgyeknek lovat ábrázoló kép, festmény vagy szobor új férfit hozhat az életébe. Két lovas szobrot helyezett a szerelem területére, de az egyiket leverték és eltörött a lába. Nem volt szembetűnő a sérülés, össze tudta illeszteni és visszahelyezte a szobrot. Aztán nem is törődött vele.
A társkeresőben sorban ismerkedett meg különböző férfiakkal. Aztán villámcsapásként tört rá a felismerés, mind a három férfinek beteg volt a lába. Úgy érezte, ideje kidobni a sérült lovat.
Olvastam olyan esetről, ahol az idősebb hölgy panaszkodott, hogy akadt ugyan új férfi az életében, de sokkal fiatalabb nála. Neki meg ez nem tetszett. Kiderült, egy csikó képét akasztotta ki a falra.
Vigyázzatok arra is, hogy felismerhető legyen a nemi jellege. Szerszám nélkül nem sokat ér a ló. Sajnos nagyon sok szobor hibás, mintha szégyellnivaló lenne a heréje. Legyetek körültekintőek!