2009-07-27

Ezt még az egerek is tudják

Egy éven keresztül 100 hörcsögöt és 100 egeret tettek ki füstnek, de a kísérlet végén csak az egereknél mutatkozott tüdőrák.
Mint mindig, ennek okát is a biológiai programozásban találjuk meg, minden faj genetikai örökségében.
A hörcsögök ugyanis a föld alatt élnek, ahol a nyirkosság miatt nem keletkezhet tűz. Ezáltal nincsenek füst felismerésre "beprogramozva".

Az egerek ezzel szemben magtárakban, pajtákban élnek, ahol öngyulladás vagy villámok miatt is előfordulhatnak tűzesetek. Számukra a füst az első vészjel, mely bennük a halálfélelem érzését váltja ki, és menekülésre készteti őket.

E tények fényében egészen spontán vetődik fel a kérdés, hogy melyiknek van nagyobb köze a tüdőrák kialakulásához: a dohányzásnak vagy a dohányzás káros következményeire figyelmeztető, félelmet keltő feliratoknak - amelyet pusztán a "védelmünk érdekében" tesznek a hatóságok a cigarettákra!?
(Dr. Hamer)

Nem dohányzom, de engem is felbosszant ez a barbár butaság a feliratokkal. A gondolat teremtő ereje! Mikor lesz ennek vége? Mikor lehet letörölni ezeket a szövegeket, amik plusz költséget jelentenek (Valakinek persze ez nagyon jó kis bevétel! Az, hogy mekkora kárt okoz vele, kit érdekel? ), és sok embert ezzel tesznek a sírba?! Ja persze, hisz ez a célja! Akkor nem kell nyugdíjat fizetni. Néha elfelejtem, hogy az egyénen kivül senkinek sem érdeke, hogy egészséges legyen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése