2009-07-26

Orvostudomány a feje tetején

"Dr. Hamert 2004. szeptemberétől egy spanyolországi börtönben tartották fogva. Három nagy európai országnak kellett összefognia ellene, mivel egyik sem mert egyedül cselekedni. Franciaország, ahonnan az elfogatási parancsot kiadták, Németország, aki egyetértett a dologgal és Spanyolország, aki végrehajtotta azt. Elfogatása után gatyára vetkőztették, 8 órán keresztül így tartották egy fűtetlen cellában. És még azt hittük, a demokrácia egyenlő a szabadsággal.
Ó mily vakok voltunk! Egy idős orvost, akinek nagyon sok menthetetlennek hitt ember köszöni az egészségét és az életét, börtönbe vetnek a „hatalmasok”. A hatalmasok, kiknek hatalma a mi vállainkon nyugszik. Erejük forrása a mi hallgatásunk és félelmünk.
És ki lesz a következő? Azt hiszed, te megúszhatod? Egy ilyen rendszerben csak egy biztos: a halál.
Időközben Hamer doktort 2006. február 16-án demonstrációk hatására és nemzetközi összefogás következtében kiengedték a börtönből. Fellélegezhetünk. Fellélegezhetünk? Németországi adatok szerint, ott naponta 1500 rákos beteget „kezelnek” a halálba. Nyilvánvalóan Magyarországon sem jobb a helyzet.
Ki az aki még nem temette el idejekorán szeretet közeli hozzátartozóját, ismerősét, nézte végig eleven elrohadását? Megrázó a helyzet, nemde? Sokan az mondják, nem tehetünk semmit.
A kiváltságosok sohasem fognak lemondani az előjogaikról, s harcban jóval erősebbek, nincs esélyünk, övék a pénz, a hatalom, a törvényhozás, a média, az oktatás, az egyház, a fegyver...
De van kiút. A tudás, az igazság felszabadít."
EzVanKiadó, 2006 tavasza



"Dr. Hamernek a daganatos megbetegedések gyógyításában elért sikerei ámulatba ejtenek minden kétkedőt. A betegek ünneplik, az orvosi kamara támadja, egyes országokban az orvostudomány díszdoktorátusával tüntetik ki, máshol bírósági végzéssel üldözik, sőt hajlott kora ellenére bebörtönözik és bűnözőként bánnak vele. Elegendő ennek az onkológus kutatónak csupán a nevét is említeni, máris merev elutasításba ütközünk az egészségügy és a "modern orvostudomány" oldalán állók részéről. A szó szoros értelmében tűzzel-vassal irtják tanait és annak képviselőit. Az inkvizíció nem szűnt meg a sötét középkorral. Pedig Hamer doktor Új Német Orvostudománya, hatalmas távlatokat nyit - a valódi gyógyuláshoz, az egészség helyreállításához.
A könyv közérthetően megfogalmazásokkal, illusztrációkkal és magyarázatokkal kiegészítve mutatja be a Hamer doktor által felfedezett törvényszerűségeket.
Könyv mindazoknak szól, akik a saját egészségük fölötti rendelkezés jogát és felelősségét kívánják visszahelyezni oda, ahová való - a SAJÁT kezükbe.
Ha Te is közéjük tartozol, ez a Te könyved."

Kölcsön kaptam a könyvet, de nem is tudom letenni. Sok gondolatát én magam is évek óta tanítom. Jó érzés, hogy valaki visszaigazolja ezt nekem. :-D Annyira egyszerű az egész! Ezt a könyvet is "kötelező olvasmánnyá" tenném.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése