Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2009. augusztus 25., kedd

26-án Plútó - Mars szembenállás!!!!

Augusztus 26-án
a retrográd Plútó a Bak 0 fokán
szemben áll
a Rák 0 fokán álló Marssal.
Nagy feszültség várható. Bár a szembenállás este egzakt, de már napok óta érezhető, mert lassan haladó égitestekről van szó.
A Mars (akarat, vita, harc, tettek) a saját akaratunkat befolyásolja, a Plútó (elengedés, átalakulás, változás) az EGÉSZ akaratát közvetíti. Az egyéni érdekek most erősen ütköznek a többség akaratával, érdekeivel.
Ha jót akarsz magadnak, figyelsz a belső békédre, a belső csendre, és nem hagyod magad provokálni! Remek gyakorlási lehetőség az önfegyelemre, önfigyelemre, alázatra, a közösségi szellem megélésére. Ha sikerül jól válaszolnod ezekre a kihívásokra, büszke lehetsz magadra, és remekül fogod magad érezni a végén. Vedd észre benne a megmérettetést, és ne találtass könnyűnek!
Kis tűréshatárral van még egy másik szembenállás is: A Szaturnusz (megpróbáltatások, akadályok, fegyelem, türelem, kitartás) a Szűzben szemben áll a retrográd Uránusszal, (spirituális technikák, felismerések, megvilágosodás, formabontó változások, robbanás, gyors dolgok) aki a Halak végén halad.
.
Ne feledd: az, hogy mi van az égen, adott. Ezen nem tudsz változtatni. De hogy mit kezdesz a lehetőséggel, CSAK RAJTAD ÁLL!!!
Mindenkinek sok türelmet, békét, belső fényt, sikert kívánok nagy szeretettel ehhez a remek lehetőséghez!
Várom majd a beszámolókat.... :-D