2009-08-14

Varázsszöveg

kérlek, kutasd fel érzéseim és gondolataim eredetét a ...........................................................................................................................................kapcsolatban.
Vidd vissza eredetéhez lényem minden egyes síkját, rétegét és életterületét. Elemezd ki és oldd meg őket maradéktalanul, az isteni igazságosságra alapozva.
Lépj elő az idők ködéből, gyógyíts meg minden bajt és velejáróit, amelyek gyökerét a fentiek adják. Kérlek, gyógyítsd meg az összes problémát, amely az előbbieken alapul, mígnem fénnyel, igazsággal, a Teremtő békéjével és szeretetével eltelve visszajutok a jelenbe.
Megbocsátom magamnak a hibáimat, mulasztásaimat, ahogyan mindenki másnak is, aki vagy ami – hely, körülmény és esemény – hozzájárult ehhez az érzéshez és gondolathoz. Maradéktalan megbocsátással és feltétel nélküli szeretettel hagyom, hogy mindaz a testi – lelki, érzelmi és szellemi baj, valamint helytelen viselkedésminta, amelyek ezekből a rossz gyökerekből erednek, s elraktározódtak a DNS-emben, most átalakuljanak.
Ehelyett azt választom, hogy ................................................... vagyok. Azt érzem, hogy .................................. .......................................... vagyok.
Elvégeztem, amit kellett. Meggyógyultam. Sikerült!
Köszönöm Neked, Felsőbb Énem, hogy a segítségemre siettél, s így kiteljesedhetek.
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
Szeretlek, és dicsérem a Teremtőt, akitől minden áldás származik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése