2009-08-06

Sertés influenza


Kaptam, továbbítom. Én nem látok igazán az ügy mögé, de minden oltást mellőznék.

Feljelentette Jane Bürgermeister az Ausztriai "Baxter" és "Avir Zöld Dombok Biotechnológia" nevű vegyi üzemeket, továbbá a WHO t (World Health Organization) szennyezett Madárinfluenza - vakcina előállításáért és terjesztéséért.
Ezt a vakcinát ősztől fogják teríteni a világ összes országaiban a "sertés influenza" vírus elleni oltás gyanánt.
Ma már bizonyítható, hogy a "sertés influenza vírus, ugyanúgy, mint az Aids, és "Madárinfluenza" laboratóriumokban lettek előállítva.
Jane Bürgermeister azt állítja, (és van rá bizonyítéka) hogy ez> szándékos bűncselekmény, amely világjárványt okozhat, valamint a nyereség is jelentős a Baxter számára. A Baxter létesitmény Orth an der Donau nál található, Avir és Baxter AG központja Bécsben van, igy a Bécsi joghatósága alá tartozik.
2009 Április 8-án jelentették fel a WHO-t, Baxter-t, bizonyítékokkal alátámasztva. Azóta egyik szervezet sem cáfolta a feljelentést, ellenkeresetet sem nyújtottak be Jane Bürgermeister vádjai ellen.
Baxtert már egyszer elkapták, múlt évben, mikor élő vírussal szennyezett, madárinfluenza vakcinát küldött Lengyelországba. Csak a véletlenen múlt, hogy nem oltottak be hajléktalan kísérleti alanyokat.
Az is érdekes hogy a nemzetközi média, előre tudta, hogy a nyáron, Brazíliában kirobbant járvány, (volt kb. 4 ember, aki köhögött) őszre nemzetközi méreteket ölt majd...
Azóta fáradhatatlanul dolgoznak a hisztériakeltésben, már 34 !!!!!! estet emlegetnek!!!

Minden orvos tudja, hogy az éves, "várható" influenza járványban, százak halnak meg. Erre van külön statisztika, és érdekes, ezt nem közlik olyan rendszerességgel velünk, mint azt azt a 34 esetet, nyár óta.
Gyanítják, hogy a hisztériakeltés fontos, hogy elegen rohanjanak és kérjék az oltást, amibe az immunrendszert gyengítő, ha nem is halálos, de nagyon káros koktél van.
Több országban már felkészültek arra az esetre, hogy az emberek nem akarják beoltatni magukat, ebben az esetben érvénybe lép a "készenléti állapot" vagyis a kényszeríteni fognak mindenkit az oltásra.
Jane Bürgermeister kezdeményezése nagy nemzetközi reakciót váltott ki, Franciaországban, Olaszországban is követik példáját és egyre többen követelik az ügy kivizsgálását. Komoly orvosi szakvélemények és tanulmányok vannak az oltást megtagadó, és alternatív, megelőző metódusokat sürgető mozgalom mögött.
Bizonyítékok, és a kereslet olvasható:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése