Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2009. augusztus 2., vasárnap

A Válasz

Amennyiben más szemmel nézünk valamire, az is megváltozik válaszképpen. Mindez ugyanúgy áll az életre és az üzletre általában, ahogyan a szubatomi részecskék viselkedésére.
A VÁLASZ megmutatja, hogyan nézhetnek önök is megváltozott szemmel a foglalatosságukra, akár egy cég munkatársai, akár önálló vállalkozásuk van hogy az úgy változzon meg, ahogyan megálmodták. Ha pedig az üzlet megváltozik, az élet is vele változik.
(John Assaraf és Murray Smith: A válasz)
A Heisenberg-féle határozatlansági reláció (németesen: összefüggés, angolosan: elv) a kvantummechanika egyik alapelve, amely azt állítja, hogy nem tudjuk egy részecske bizonyos megfigyelhető változóit egyszerre tetszőleges pontossággal megmérni azonos pillanatban, még elvileg sem; például nem mérhető meg egyszerre pontosan egy részecske térbeli helye és impulzusa. A határozatlansági relációt, a kvantummechanika egyik sarokkövét, Werner Heisenberg fedezte fel 1927-ben.