Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2010. szeptember 15., szerda

Meghívó

Ezennel szeretettel meghívlak egy kis „előadásra”.

Találtam egy kis csodaszert, amihez lelkesen adom a nevem. Két hete volt szerencsém egyrészt a náthám kapcsán kipróbálni, mikor a számba fújtam, majd 2 nap múlva az ölembe ömlött egy kis lobogóan forró víz. Ráfújtam belőle, és azonnal megszűnt a fájdalom, másnapra nyoma sem maradt. Aztán jeleztem, hogy nem szeretném magamon minden lehetséges módon kipróbálni. :-DDDD
Ez a LAVYL OFFICINALIS.

Világszabadalom: liposzomatikus, inverz fázisú hatóanyagokat, természetes illóolajokat és vitaminokat tartalmazó készítmény. Na, ez elég bonyolultan hangzik. De egy szakember el fogja mesélni, mit is jelent ez és elmondja a több éves elképesztő tapasztalatokat is. Azért nem kell félni, remekül megérteti a lényeget és vizsgát sem kell tenni a végén belőle. :-D


Az előállítás során megfelelő növényi koncentrátumok keverékéből olyan hatóanyag keletkezik, mely a sérülés miatt szükséges regenerálódási folyamatokat felgyorsítja.

Az elvégzett vizsgálatok alapján forradalmian új, extrém sebgyógyulást segítő, bőr- és gyulladáskezelő készítmény körvonalai rajzolódtak ki.

Az extrém sajátosság abban nyilvánul meg, hogy egy készítményben három gyógyhatás összpontosul. Ez egy olyan kuriózum, amely az egészségügyi piacon páratlan.


A készítmény Spray javasolt alkalmazási területei:


1. Felületes bőrgyulladások ( acne, folliculitis) és a bőr alatti szövetek gyulladása esetén ép bőrfelszín mellett ( pl. subcutan tályogok) is alkalmazható.

2. Minden felületes és mély bőrhiány esetén

a. friss sérülésnél kifejezett antibakteriális hatása és mélyen a szövetekbe penetráló képessége (liposzóma) miatt,

b. váladékozó, nem friss sebfelszín, gyulladt sebalap és sebszél esetén ( elsősorban lábszárfekélyek, cukorbetegeknél is),

c. felfekvéseknél ( leggyakrabban a keresztcsont felett),

d. ún. „pergament – bőr” esetén ( idős korban rossz bőrkeringés, vagy gyógyszer – steroid - mellékhatásaként alakul ki), valamint

e. égési sérüléseknél ( II-III fokú égéseknél) is alkalmazható.

3. A bőr teljes hiányakor

a. a bőr alatti zsírszövetre,

b. az izomszövetre és bőnyére (fasciára),

c. szabaddá vált inak (akár több cm. hosszúságban) esetén,

d. lágyrésztől megfosztott csontfelszínre, valamint

e. osteomyelitisnél (csontvelőgyulladás) akár a corticalis, akár a szivacsos csontfelszínre is alkalmazható.

4. A mélyebb szövetekből a bőrfelszínre vezető sipolyoknál öblítés formájában (végbél körüli sipolyok, hasi műtétek után kialakuló bélsipolyok) használható.

5. Esztétikailag bántó (arc, has), másodlagosan gyógyult ún. keloidos bőrhegek esetén is sikeresen alkalmazható.


És még számtalan esteben hasznosnak bizonyult.

Én amolyan házi bajelhárítónak találom ezt a kis csodát.

Ha érdekel, és szeretnéd megismerni,

vagy csak egy jó társaságban jót beszélgetni,

(néha ez is örömet okozhat)

örömmel várunk

.

2010.09.17-én,

pénteken 18 órakor nálam.

.

Amennyiben úgy döntesz,

hogy megtisztelsz a jelenléteddel,

kérlek, jelezz vissza.

Ja, a megjelenés ingyenes! :-DDD