2012-06-22

Ginkgo - az agy gyógyítója


"A ginkgo táplálja a szürkeállományt

A ginkgo biloba a világ legrégebbi, még ma is élő fája, és régóta közkedvelt természetes gyógyszer is. Ez a Kínából származó szent fa több mint 200 millió éve létezik. A ginkgo tágítja a hajszálereket,, javítja a vérellátást, lassít számos öregedési folyamatot. Segíti a pozitív hírvivő anyagokat az agyban. A természetgyógyászatban alkalmazzák artériás vérkeringési zavarokra,, cukorbetegek érkárosodására, az agy vérellátásának javítása céljából, arterioszklerózis ellen, a szívinfarktus és az agyvérzés megelőzésére, alvászavarok, idegesség, szorongás, a korai öregedés ellen, szexuális problémákra, és még sok más panaszra.


A ginkgo elsősorban a vérellátást segíti, és javítja az agy gondolkodási és koncentráló képességét, illetve a memóriát. A ginkgo kivédi a szív- és vérkeringési megbetegedéseket, továbbá sikeres segédeszköznek bizonyult fejfájás, fülzúgás, érgörcs, trombózis, cukorbetegség, magas vérnyomás, arterioszklerózis és Alzheimer - kór esetén. Kínában a ginkgót évezredek óta "brainfood"-ként tartják számon. Időközben már ginkgót tartalmazó italok is léteznek.
Ma ügyelek arra, hogy elegendő "brainfood"-ot fogyasszak. A diófélék, a búzacsíra és a ginkgo szárnxakat adnak az agysejtjeimnek. "

( Kurt Tepperwein: Nagy egészségkönyv - Édesvíz kiadó)


A Starlife egyik remek terméke:

GINKGO STAR

Jellemzők:

A Ginkgo biloba vagy páfrányfenyő az egyik legősibb fafajta, a páfrányfenyők törzsének egyetlen ma élő faja. Az egyik leghosszabb életű fa, ezer évnél idősebb példányok is ismertek. Levelének hatóanyagai, a ginkgo flavonoidok és a terpenoidok. Mintegy 40-re tehető a napjainkig azonosított ginkgo flavonoidok száma, melyek közül a legjelentősebb a kvercetin és a kempferol. A terpencsoportba tartozó hatóanyagok közül a ginkgolidok és a bilobalidok a legismertebbek. A gingko flavonoidok a keringési rendszer normál működését segítik. Szerepük van a megfelelő véráramlásban, a perifériás testrészek (kéz, láb) vérellátásában, fokozhatják a végtagok és az agy vérkeringését és oxigénellátását. Szükségesek a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához. Szerepük van a szervezet mentális és kognitív funkcióinak fenntartásában, a koncentrálókészség és a szellemi teljesítőképesség megőrzésében. Hozzájárulnak az időskori elbutulás, memóriazavar, a demencia gátlásához. Antioxidáns hatásuk révén a szervezetet károsító szabadgyökök gátlását segítik, így szerepük van az oxidatív stressz legyőzésében.
A Ginkgo biloba hatóanyagai:
·  a keringési rendszer működését támogatják
·  elősegítik a megfelelő véráramlást
·  hozzájárulnak az agy és a végtagok oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához
·  segítik az agy és a kognitív funkciók megfelelő működését
·  elősegítik a koncentrálókészség és a szellemi teljesítőképesség megőrzését
·  részt vesznek a demencia, az időskori elbutulás gátlásában
·  védik a szervezetet az oxidatív folyamatok okozta károktól
·  hozzájárulnak az oxidatív stressz legyőzéséhez

Naponta 1 tabletta. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

Hatóanyag a napi adagban (1 tabletta): Ginkgo flavonoid tartalom 10 mg.

A termék fogyasztása gyermekeknek, terhes és szoptató anyáknak, véralvadás gátló szerek szedése, műtéteket megelőzően nem ajánlott, mert növelheti a véralvadási időt.
Befolyásolhatja a vércukor szintet, ezért a cukorbetegek a termék fogyasztása előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal.
Itt megrendelheted: www.starliferenc.com/HU2195

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése