Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2012. június 27., szerda

Helyzetjelentés


Szerencsésen indultam hétfőn, borús ég alatt. Egész úton csak néhol esett rám pár csepp eső, tehát vezetésre kiváló volt az idő, és nem égett le a karom. :-)


A határt átlépve a szokásos csodák: zöld, virágok, jó levegő, közben Csernust és Poppert hallgattam.


Ferde kameraállás.


Úgy látszik, ez nem változik: "csúcsforgalom" az autópályán. :-)


11 perc van a két fotó között. MIÉRT nen használják ezt az útat? Tényleg nekem készítették? :-)


Megérkeztem az Oázisba. Ebben az épületben töltöm a napjaimat. Ki sem lépek innen a továbbutazásig.


Ennyit látok Marosvásárhelyből.

Tegnap:
Kezelésben pangás van. Például valaki jött volna, de előző este beletérdelt egy varrótűbe, és éjjel kioperálták belőle. Micsoda fura baleset az ilyen? :-) Alázat - büszkeség problematikája.
.
Délután 4 tündér társaságában beszélgettünk az agykontrollról, a jelen kor ügyeiről, a világ működéséről, késő éjjelig. Élveztük mindannyian. Ma este folytatjuk.

Most is csak ülök és várok, de közben dolgozom a gépen, írom a cikket, stb. Közben döbbenten hallgatom, hogy a gyerekek élete hogyan fog változni. 12 éves kortól jár akkora bűntetés, mint a felnőtteknek, csökkentik a tankötelezettség idejét, 3 éves kortól kötelező óvoda. Mi lesz a következő lépés? A szülőágyról elviszik az anyától a gyereket? Gyerekmunka? Néha úgy érzem, nem normális ez a társadalom, ahol ezt meg lehet tenni. Chip van az új diákigazolványokban. Követhető minden lépés. Tiszta falanszter.
Tiszteltetem Madách Imrét! A Gondolat Teremtő Ereje!!! Sajnos ezzel nem volt tisztában. És kötelező olvasményként generációk agyában elültették ezeket a képeket. Ügyes!
.
Üdvözletem az összes Lászlónak! :-)