Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2012. június 4., hétfő

Magyar Kedvezménykártya


Ez nem kerül pénzbe. Nem kell befizetni semmit. Ha gondoljátok regisztráljatok és küldjétek tovább ugyanezt a levelet, de illesszétek bele majd a saját regisztrációs linketeket, amit kaptok a regisztráció után. 

MAGYAR KEDVEZMÉNY KÁRTYA INGYENESEN!  

MKK

Legyél az alapító tagja a  Magyar kedvezmény Kártya rendszerének és hívd meg ismerőseid!

Magyar kedvezmény Kártya
rendszere egy olyan Európai Uniós támogatásból megvalósuló projekt, mely ingyenes alternatívát kínál a jelenlegi fizetős vásárlói közösségek, kedvezmény kártyák, üdülési klubok és kedvezményes vásárláson alapuló multi-level hálózatok helyett.

Magyar Kedvezmény Kártya segítségével valóban teljesen ingyenesen érhetsz el és használhatsz kedvezményes vásárlási, üdülési és wellness lehetőségeket, havi kiadásaidat jelentősen csökkentheted és valódi európai szintű, 1.000. 000 Ft feletti jövedelemhez juthatsz minden hónapban, mindössze pár óra munkával.

Magyar Kedvezmény Kártya rendszere teljesen ingyenes, nincs semmilyen díjfizetés, vásárlás vagy értékesítés, mindössze annyi a dolgod, hogy ajánlod a Magyar Kedvezmény Kártya hálózatát másoknak is. Kérlek nézd meg a weboldalt, és regisztrálj ingyenesen!

http://www.magyarkedvezmenykartya.hu/1153913