2012-06-29

Magyar Kedvezménykártya indulása

2012.06.29:

A Magyar Kedvezmény Kártya indulásáról

A Magyar Kedvezmény Kártya oldalának és teljes rendszerének megalkotásával az volt a célunk, hogy teljesen új alapokra helyezzük az eddig ismert kedvezményes vásárlói rendszereket és vásárlói közösségeket, így a legelső lépésben mindenki számára teljesen ingyenesé tettük a csatlakozást és a részvételt a Magyar Kedvezmény Kártya által biztosított lehetőségében.
Az ingyenesség senki számára nem jelenti, hogy nem is kell tenni mindazért, hogy sikeres lehessen és havonta több tízezer, több százezer vagy akár 1.000.000 Ft feletti jövedelmet is elérjen. A sikerért itt is, mint mindenhol meg kell dolgozni, de az általunk ajánlott „munkát” mindenki könnyedén elvégezheti, akár havi pár órában is.
Mivel legfőbb céljaink között szerepel az is, hogy ezt a lehetőséget azok használják, akik valóban élni is szeretnének vele és sikereket szeretnének elérni, ezért nem szeretnénk, ha a Magyar Kedvezmény Kártya rendszerében regisztrációk egy nagy „passzív embertömeget” eredményeznének, ezért az indulást követően a további meghívásokra és új ismerősök csatlakoztatására csak időszakosan lesz lehetőség.
Az elő-regisztráció ideje alatt minden felhasználónk korlátlan számban hívhat meg és regisztrálhat új ismerősöket, de 2012. 07. 10.-től a regisztrációs lehetőség időszakosan lezárásra kerül. Az indulást követően új ismerősök csatlakoztatása csak korlátozott ideig, a regisztrációs időszakok alatt lesz lehetséges, mely időszakok a havonta 2-4 alkalommal, alkalmanként 24-48 óra időtartamra biztosítanak csatlakozási lehetőséget a meghívott ismerősök részére.
A meghívások és regisztrációk időszakos korlátozásával az indulást követően azt szeretnénk elérni, hogy felhasználóink ne csak további új felhasználók meghívására és csatlakoztatására koncentráljanak, hanem már csatlakozott ismerőseik, jelenlegi csapatuk munkáját segítsék, mert sikerük és elérhető havi jövedelmük minden esetben és legnagyobb részben aktuális csapatuk teljesítményétől függ.
Mint minden hálózatos rendszerben, így a Magyar Kedvezmény Kártya rendszerében is a legfontosabb dolog a kapcsolatépítés és a folyamatos kapcsolattartás, ezért a Magyar Kedvezmény Kártya oldalán hamarosan befejeződik a teljes kapcsolattartási rendszer kiépítése, ahol minden felhasználó egyszerűen és folyamatosan tarthatja a kapcsolatot meghívójával és meghívottjaival a közösségi üzenőfalon és privát üzenet formájában is, személyes adatai és elérhetőségei megadása nélkül.
Az indulást követően a regisztrációs időszakokról, azokat megelőzően minden esetben értesítést küldünk felhasználóink részére.

Még csatlakozhatsz, ha meggondoltad magad:

Én itt tartok:

MKK pont egyenleg

A Magyar Kedvezmény Kártya oldalán minden sikeres meghívásod és meghívottjaid aktivitása után is MKK pontok kerülnek jóváírásra részedre. MKK pontjaidat az indulás követően azonnal beválthatod és teljesen ingyenesen használhatod a Magyar Kedvezmény Kártya hálózatának szolgáltatásait.
Jelenlegi sikeres meghívásaid után jóváírt MKK pontjaid száma:

Jutalék egyenleg

Hívd meg ismerőseidet a Magyar Kedvezmény Kártya oldalára, mert minden sikeres meghívásod tovább növelheti megszerezhető jutalékaid összegét. A Magyar Kedvezmény Kártya hálózatában nem csak közvetlen sikeres meghívásaid, hanem a téged követő 4 szinten regisztrált felhasználók után is folyamatos jutalékokban részesülhetsz.
Jelenlegi sikeres meghívásaid után havi jutalékaid becsült összege:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése