Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2012. december 3., hétfő

A sorsfordító

 
Már egy jó ideje élvezem ezt a sorozatot. Sajnos, sokan nem tudtok róla, ezért felhívom rá a figyelmeteket.
 
Troy Dunn életében először a saját édesanyjának kereste meg a vér szerinti szüleit.  Aztán beindult a vállalkozás. :-) Elkeveredett, elvesztett, eltűnt embereket keres meg. Az első, amit láttam, egy rákos beteg férfi esete volt. Együtt élt a mostani feleségével és lányával, de a korábbi házasságában született egy fia, viszont a volt neje elszakította őket. Amerikában ez nem nehéz, egy kontinensnyi területen, 50 államban fel lehet szívódni.
Troy Dunn és csapata - nem könnyen - felkutatta a fiút, aki hallani sem akart az apjáról, ha eddig nem kereste. Viszont a húgával szívesen találkozott. Persze aztán mikor az apját meglátta, megolvadt a szíve. Kiderült az igazság is...
 
 
Ebben az életben nagyon sok pozitív karmát szerez magának. :-D Tényleg megváltozik az érintettek élete.
.
Nagyon jó kis sorozat, a Lifenetwork adja le minden nap. 17 órakor ismétlik az előző esti adást, és az új részek 21:20-kor láthatóak.
Nekem mindig felveszi a box, aztán visszanézem, mikor tudom. Megható minden eset, és sokat lehet tanulni belőlük.
 
 
 
Szépek, csak miért vannak feketében?
Szerencsére Troy a filmekben vegyes színekben látható. :-)