Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2012. december 5., szerda

Személyre szóló ajándék


Nincs annál személyre szólóbb ajándék, mint amikor valaki a saját számmisztikai elemzését vagy horoszkóp elemzését kapja a kezébe.
Megtudhatja, mit is akart a leszületése előtt, milyen feladatokkal érkezett a Földre. Minek van itt az ideje, mit nem érdemes most erőltetni? A neve milyen energiát képvisel?
Esetleg, ha a többi családtag elemzését is elkészítjük, látható, hogy kivel milyen karmikus feladata van. Mik a közös feladatok a családtagokkal?

Most még van idő, hogy megrendeld karácsonyra:

1. számmisztikai elemzés a karmikus feladat tükrében. Szükség van a születési időpontra (év, hónap, nap) és az anyakönyvezett nevére, a most használatos névre és a becenevére.

2. asztrológiai elemzéshez a pontos születési idő kell (óra és perc) valamint a születési helyre is. (Ha nem tudja a pontos időt, akkor a következő adatokkal lehet pontosítani:
- szülők házassága
- szülő halála
- testvér születése
- testvér házassága
- testvér halála
- gyermek születése
- gyermek házassága
- gyermek halála
- saját házasságkötés
(ezeknél persze csak az év, hónap, nap kell)

3. Mindkét elemzés egyben ( ez így teljesebb)

+ minden esetben az elemzésen kívül egy előzetesen egyeztetett 3 órás megbeszélés is benne foglaltatik, ahol még tarot kártyából is megnézzük a karmikus feladatot.

Szeretettel várok minden megrendelést.
                                               
                                                         Krasznai V. Magdolna  30-625-9328