Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2012. december 17., hétfő

Khenpo Tashi Rinpocse


Nagy örömmel tudatjuk, hogy Tiszteletreméltó Khenpo Tashi Rinpocse elfogadta meghívásunkat, és előre láthatólag 2013. január 2. és 14. között (az időpontok még nem véglegesek) újra, immár harmad ízben, központjainkban fog tartózkodni. Rinpocse nemrég fejezte be a harmadik három éves elvonulását a nagy áldással bíró Lapchi barlangjaiban, ahol a nagyszerű Milarepa is meditált és élt 900 évvel ezelőtt.
Terveink szerint először Budapesten, a Karmapa Házban (csütörtökön, hétvégén és kedden) majd Taron a Tara templomban (következő pénteken, szombaton és vasárnap) fog tanítani és meghatalmazásokat adni. A hétköznapokon a tanítások 18 órától lesznek, a hétvégeken egész nap, de. 10 órától. A hét többi napjára csoportos és egyéni gyógyítást kértünk. http://buddha-tar.hu/