2012-12-04

Istenem, hol élek én?



Kaptam egy levelet, megdöbbentett a tartalma. Nem tudtam megállni, hogy ne tegyem ki:

Mikor az ausztrál kormány a radikális hívőkhöz fordult lehetséges terrorcselekmények megelőzése végett,  felszólította azokat a muzulmán hívőket, akik a Sharia törvény szerint akarnak élni, hogy hagyják el a szigetországot.

Howard miniszterelnök különösen felmérgesített több muzulmán ausztrálit, azzal a kijelentésével, hogy támogatja az ausztrál titkosszolgálat erőfeszítését a radikális belföldi mecsetek megfigyelését illetően.

IDÉZET:

"NEM AZ AUSZTRÁLOKNAK, HANEM A BEVÁNDORLÓKNAK KELL BEILLESZKEDNIÜK!

Fogadjátok el ezt, vagy költözzetek el. Elegem van abból, hogy ez a nemzet azon töpreng: megsértett-e valakit vagy akár egy kultúrát. A Baliban történt merénylet után eddig még nem tapasztalt méretekben növekedett meg az ausztrálok  többségének hazafias beállítottsága.
Az senkit nem zavar, hogy az Európából kitoloncolt bűnözők telepítették be Ausztráliát?
 

Ők vannak "otthon". Mindenki más a bevándorló. Amnéziája van a miniszternek? Így is lehet valaki politikus? (Na, jó, ez költői kérdés volt)
 
Ez a kultúra férfiak és nők millióinak két évszázadig tartott küzdelmének, szabadságra törekvő próbálkozásainak és győzelmének az eredménye.
 
 
Így néz ki a győzelem. Fene a gusztusát, aki erre büszke.

Mi főleg "angolul beszélünk." Nem spanyolul, líbiaiul, arabul, kínaiul, japánul, oroszul vagy akármilyen más nyelven. Ez a "békés, harmonikus együttélés"?

Azért mondom: ha te része akarsz lenni társadalmunknak, nincs más lehetőség: tanuld meg a MI nyelvünket. Ő megtanulta a őslakosság nyelvét? Erősen kétlem.

Az ausztrálok többsége hisz Istenben. Ez nem egy szélsőjobboldali  kijelentés, hanem egy tény, mert keresztyén férfiak és nők alapították ezt a nemzetet, keresztyén alapokra, melyek dokumentálva vannak. Ezt nyugodtan mutathatjuk iskoláinkban, a termek falán. Ha Isten képe zavar titeket, gondolhattok arra, hogy a világ más részén kéne otthont keresni, mert Isten a MI kultúránknak a része.

Na, Jézus most foroghat a sírjában, hogy így félremagyarázzák a tanításait. EGY TEREMTŐ van, de természetesen minden kultúra más nyelvet beszél, ezért másképp hívja. Akár a Holdat, a vizet vagy az ételt is más szóval illetjük.
 





Nekem Ő a tolerancia. Elfogadja mások vallását. És nem csak szövegel, hanem hiteles is.

Hiteteket tiszteljük minden kérdés nélkül. Az egyetlen dolog, amit MI kérünk tőletek, az a MI hitünk elismerése, és egy békés, harmonikus együttélés.

Akkor el kéne ismerni mások hitét is. Egyébként egy irányban csak erőszakról beszélünk.

Ez az ország a MI hazánk, a MI területünk, Mióta? 200 éve? És előtte? és ez a MI  életmódunk, melynek élvezetét nektek is felajánljuk. De ha itt mindig csak panaszkodtok, zászlónkat megtépitek, eskünket, keresztyén hitünket megalázzátok, akkor azt tanácsolom, használjátok fel az egyik ausztrál jogot:
 
              AZ ORSZÁG ELHAGYÁSÁNAK JOGÁT.

És az ilyen alakoknak nem lehetne a Föld nevű bolygót elhagyniuk? Mennyivel szebb lenne az életünk nélkülük!

Ha itt nem vagytok ITT boldogok, költözzetek el! Nem köteleztünk MI benneteket, hogy ide jöjjetek. Fogadjátok el az országot, mely befogadott titeket.”
  
Az őslakosság másként értékeli ez a "befogadást".
 

Sokan vagyunk, akik inkább ilyen életet szeretnének a Földön. Ha teszik, ha nem, a Vízöntő - kor elhozza ezt.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése