Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2008. augusztus 13., szerda

Fényrács

Ismét tanultam egy remek technikát!
Számmisztika - Fibonacci számok - maja/azték színvilág...
Minden betűnek számértéke van, minden számhoz tartozik egy szín. Egy módszer segítségével megalkotható mindennek a mandalája. Az itt látható kép a saját nevem mandalája.
Megint csak a döbbenet: Lila és zöld a magja. A színeim. Aura szómából is ezt az üveget választottam ki, ami a 17-es üveg: zöld és lila. Ez a karmikus üvegem. Most elkészítem a mandalámat sok év után, és visszaköszönnek a színeim. Minden - mindennel összefügg. És működik ez a módszer is. Egymást igazolják sorban. A világunkban minden rendben van, mert rend van.
Akinek van kedve, szívesen megtanítom, de az igazsághoz tartozik, hogy időigényes és aprólékos munka. 1296 kockát kell kiszámolni és kiszínezni. Viszont ez megint egy abszolút személyre szóló ajándék lehet bárki számára. Használható logóként, aláírás helyett bizonyos helyeken. Nem csak személyeket, hanem mantrákat, cég neveket is el lehet készíteni. Mi az OM MANI PADME HUM mantrán tanultuk meg a technikát. Íme: