2008-08-16

Közös Meditáció

A vak is látja, hogy sűrűsödnek a Földön a gondok. Itt az ideje hát, hogy összeadjuk gondolataink teremtő erejét.
Augusztus 16-i, budapesti központú világmeditációnk, - ami a Föld bolygó eddigi egyik legnagyobb mentális összefogása lesz, - lehetőség arra, hogy aktívan tegyünk az emberiség és Föld jobb jövőjéért.(Princetonban - ahol Albert Einstein is dolgozott, - mérni fogják a budapesti központú világmeditáció hatását! Részletekért lásd az Energiamező című könyvet vagy a noosphere.princeton.edu honlapot.)
A világmeditációra, amelyhez a neten keresztül kapcsolódnak számtalan országból, magyar idő szerint 12.20 - 12:50 között kerül sor.Ha nem tudsz személyesen jelen lenni, innen töltheted le: http://www.szebbeletert.hu/ előre a zenés meditáció szövegét hogy bekapcsolódhass.

A Dalai Láma főpapjai szerint Magyarország lesz a kiindulópontja egy közeljövőben esedékes, világméretű szellemi megújulásnak. Reméljük a világmeditációnk is szerepet játszik majd ebben. Szükség van Rád is, gyere, várunk!
Üdvözlettel: Domján László


Én ma ETI konzultációt tartok, de mi is részt veszünk a közös meditációban.

Viszont 19:30-kor a Hold és a Neptun együttáll. Ekkor is végzünk a baráti körben egy meditációt, ezt már más témában, ki - ki a saját otthonában. Felhasználjuk a "nyitott kapu" adta lehetőséget.
Ráadásul ma van a HOLDFOGYATKOZÁS és a TELIHOLD is. Erről már korábban írtam. Lásd ott.
De ismétlem: a holdfogyatkozás 21:36 - 00:44 között látható, ha a felhők is engedik.
A telihold pedig 23:34-kor lesz Budapesten. (zöld gyertya!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése