2008-12-20

Egós karácsony

Napok óta nem tudom letenni a telefont és rengeteg levél jön érzelmi viharokról, sérelmekről. Mintha kifordult volna a világ. Pedig REND van. Csak nem látjátok.
Az óra, a horoszkóp, minden körbejár. Pontosabban spirálosan felfelé - ha minden jól megy. Minden évben karácsonykor a SZERETET kerül terítékre. Tavaly már írtam sokat erről a képmutató "ünnepről". Aki akarja, megtalálja a blog alján, a 2007. decemberi anyagban.
Visszatérve a spirálhoz: minden évben egyre "magasabb szintről" kellene reagálni erre a témára. Sajnos, nem tapasztalom, hogy emelkedés lenne.
22-én délelőtt a Nap (egó, tudatos Én) és a Plútó (az Egész, illetve az elengedés és teljes átalakulás) együtt áll. Persze már napok óta érezhető a hatása. Elképesztően sokan felháborodva keresnek meg, hogy a környezetükben milyen borzalmas támadások érik őket! Pörögnek, képtelenek a másik szemszögéből is megvizsgálni az eseményeket. Inkább megfojtja őket az egójuk, de nem engednek.
Ezt még fokozza, hogy 28-án a Mars (saját akarat) és a Plútó (ld. fent + az Egész akarata) áll együtt. De ennek az előszele is itt van már.
Akinek van esze, összehangolja a saját akaratát a többiek érdekeivel. Aki nem teszi vessen magára. Majd a Plútó megteszi a magáét.
A karácsony remek alkalom, hogy legyen időnk és lehetőségünk rendbe tenni kapcsolatainkat, a nagy zabálások helyett. Aztán persze mindenki szabadon választhat, hogy mit hoz ki e lehetőségből. Sok sikert hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése