2008-12-06

Sakk siker

Évekkel ezelőtt megismertem Mariannt, aki az akkori munkáját elvégezte lelkiismeretesen, de nem élvezte. Segítettem abban, hogy az legyen a munkája, ami a küldetése: sakk edző lett.
Ráadásul óvodás és alsós gyerekeket oktat. Mára már rengeteg tanítványa lett. Ezek a gyerekek nem csak bambulnak a tévé előtt, hanem gondolkoznak, sőt, leültetik más családtagjaikat is a sakktábla elé. Manapság ezt a tevékenységet gyógyírnek látom sok helyzetben.
Úgy gondolom, semmilyen munka nem szégyen, de az sem mindegy, hogy az adott tevékenység hasznára van-e a világnak, vagy nem.
Mariann Vecsésen dolgozik, de sok gyereket visznek Pestről is hozzá. Akit érdekel, keresse meg:
Csatári Mariann: 06-70-708-5466

Egy nagyon hasonló sikerélményem Diána, aki hastáncot akart tanítani, és leküzdöttünk minden akadályt. Mára sikeres oktató lett, a csapata sok fellépésen van túl.

Manapság a nők - magamat is beleértve - nem elég nőiesek. A hastánc oldja a merevséget, megismerteti és megszeretteti a saját testünket és nőiességünket. Látom, hogy milyen királynői tartásuk van, ugyanakkor mennyire hajlékonyak! Súlytól és kortól függetlenül mindenkinek javára válik. Ezt a "munkát" is szerencsés küldetésnek tartom ebben a rohanó korban. Ráadás, hogy otthon a férfiak is élvezik az eredményét. Többen arról számoltak be, hogy sportoló múltjuk ellenére meglepődtek, hogy mennyi izmot fedeztek fel, amiről eddig fogalmuk sem volt.

Akit ez érdekel, keresse Tannous Diánát: 06-30-370-7418

Én mindkettőjüknek hálás vagyok a kitartásukért, azért, hogy megvalósították önmagukat. Különleges kihatással vannak a környezetükre. Mindenkinek ilyen boldognak kellene lennie, és ők megmutatták, hogy működnek a törvények, mindaz, amit tanítottam nekik. Jó, hogy itt vannak közöttünk.

Ami még érdekes: mindketten Vecsésen élnek. És még ismerek három másik különleges családot innen, akiket nagyon szeretek. Vecsésnek jó rezgései lehetnek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése