2008-12-31

Szaturnusz ajándéka

Az ÉG szilveszteri ajándéka:
A Szaturnusz mától május 17-ig retrográdban "élvezhető".
Íme néhány analógia, ami hozzá tartozik:
elmúlás bölcsessége, elemek uralma alatt áll, nagy szerencsétlenség, akadály, korlátozás, hidegség, megpróbáltatás, betegség, halál, aszkézis, hiány, szűkösség, nélkülözés, szegénység, nyomor, kolostor, remeteség, bezártság, magány, keménység, merevség, konzerválás, sűrűsödés, bizalmatlanság, pesszimizmus, sikertelenség, keserűség, sors keze, fukarság, depresszió,
elutasító, ellenfél, félelemkeltő, „ rossz ember „, akadályozó, fukar, depressziós, megkeseredett,
De mint mindennek, neki is van egy másik oldala:
rend, tudás, egyszerűség, összeszedettség, hűség, kitartás, ambíció, józanság, forma, struktúra, tapasztalat, hagyomány, tradíció, rituálé, kötelesség, felelősség, alázat, komolyság, realitás, norma, határ, alvilág, bánya, barlang, (ezért is lesz jó a tegnap ajánlott barlangtúra)
aszkéta, bölcs öreg, remete, komoly, hűséges, elhivatott, rend őre, mentor, egyszerű,
Egészségügy:
bőr, szőrzet, fogsor, fül, térd, lép, csontok, érfal, meszesedés, epe- és vesekő, csontrendszer, ízületek merevsége.
vérzéssel nem járó sérülések, esés, zuhanás,

Retrográd mozgásban a kedvezőtlenebb arcát mutatja, de elejét lehet venni, ha tudatosan alkalmazzuk a "jobbik" felét. Ehhez mindenkinek a fent említett kitartást, szorgalmat, az adott szó betartását, pontosságot, a másokra való koncentrálást kívánom.
Újabb lehetőség arra, hogy végre sikerüljön megtanulni: bár, ha körbeforgatjuk a fejünket, mindig magunkat érezzük a centrumban. De ne feledjétek: mindenki ezt érzi! Végre oda kéne figyelni, hogy egyes cselekedetünkkel mit okozunk a másiknak!!! Én ennek csak örülök, az emberekben minőségi változásokat hozhat.
Persze nem jelenti, hogy bemerevedjünk abba, amin változtatni kell. Abban majd a Plútó lesz a bajnok: ő az ELENGEDÉS, a TELJES ÁTALAKULÁS bolygója.
A Plútó a Bakban most ehhez adódva nagyon kemény tanításokat adhat ebben a témakörben. Most az Egyén Akarata eltörpül az Egész Akaratával szemben. És az EGÉSZ alatt a TELJES EMBERISÉGET értem, a GLOBÁLIS FÖLDET. Ez a globalizáció, nem a Tesco. :-D
Sok sikert hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése