Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2008. december 16., kedd

Remek pillanatok

Tegnap ismét egy céges rendezvényen vettünk részt. Délelőtt továbbképzés volt, aztán szabad programok. Egy teremben karácsonyi asztali díszítést lehetett készíteni. Volt egy hölgy, aki stílus tanácsokat adott az arra érdeklődőknek. Egy mesterszakács hozott mindenféle élelmet, és kívánság szerint dobtak össze ételeket. Ezek kötetlen programok voltak.
Hárman szoros időbeosztás mellett dolgoztunk. Éva grafológiás elemzést végzett, Kati számmisztikait. Én megnéztem a horoszkópban, hogy mi a karmikus feladat és tarot kártyából is ránéztünk erre. Minden esetben egymást erősítette a két technika. Sajnos csak 15 perc jutott egy személyre, feszített volt a tempó, de így viszonylag sok emberrel sikerült beszélni. Mindenki úgy állt fel, hogy ma itt és most megtudott valami fontosat, és két különböző módszer is ugyanazt mondta. Ezek olyan maradandóan szép pillanatok számomra. Köszönet a lehetőségért!