Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2009. október 30., péntek

Még mindig a rádió....

"Felszabadultnak érzi magát Majtényi László, az ORTT szerdán lemondott elnöke, aki erről egy rádióinterjúban beszélt péntek reggel. A november 30-val távozó elnök nem fogja aláírni a rádiópályázat győzteseivel kötendő szerződést, miután emiatt a döntés miatt mondott le posztjáról." A felháborodáson már túl vagyok. Aztán az elkeseredésen is lassan. Most következhet valami cselekvés is.

Megható, ahogy hallgatom az adásban megszólaló, elcsukló hangú embereket. Minden reggel én is a Sláger rádiót hallgattam, de nem is tudtam, hogy egy 3,5 milliós család tagja voltam. Ez az eset döbbentett rá. Ennek örülök. Vagyunk sokan ebben a széthúzó, korrupt országban, akik mégis egyképpen érzünk, együtt dobban a szívünk. Ez jó. Ez nagyon jó!

Találtam egy oldalt, ahol lehet regisztrálni tiltakozásul. Az utcán hőbörögni nem érdemes. Talán kulturált formában is elérhetünk valamit. Ha gondolod, írd Te is alá:

http://hallgatokaradioert.com/tiltakozok.php

Persze, csak ha egyetértesz vele. Merthogy én vallom a szólásszabadságot. Én sem akarok semmit senkire sem rákényszeríteni.
1978-ban, Kijevben a szállóban olyan rádió volt, aminek csak bekapcsoló gombja volt és egy hangerő szabályzó. Lassan ide jutunk mi is?