2011-02-01

Díjat kaptam :-DDD

Vári Zitától kaptam egy levelet:

Kedves Jelöltjeim!

Így döntöttem, hogy miért, arról a blogomon illendő írnom néhány sort.

Bízom benne, hogy nem okoztam kellemetlen meglepetést, hiszen nem mindenkit ismerek személyesen. Fogadjátok szeretettel, mert azt együtt küldöm a díjjal :)

A Kedvenc blog díj feltételei:
1. Írj egy bejegyzést, amelyben kiteszed a Liebster Blogképet, és másold be ezt az útmutatót!
2.- Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét,
3.- Ezután gondolkodj el, melyik 3-5 blog, amelynek továbbítani szeretnéd, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd egy hozzászólásban a jelölésről,
4.- Tehetséges, kezdő blogolókat részesítsd előnybe, ne olyanokat, akiknek több mint 100 követőjük van.

A Kreatív Díj feltételei:

1.- A díjat meg kell köszönni.
2.- A logót ki kell tenni a blogomra.
3.- Be kell linkelnem, akitől kaptam.
4.- Tovább kell adnom 7 embernek.
5.- Be kell linkelnem őket.
6.- Megjegyzést kell hagyni náluk.
7.- El kell árulnom magamról hét dolgot.


A hét dolog magamról:

1. Fiatal koromban vitorlázó repülővel szárnyaltam, ma a lelkem szárnyal azoktól az emberektől, akik körülvesznek.

2. Hálás vagyok mindazoknak a feltalálóknak, technikai szakembereknek, és egyszerű adminisztrátoroknak, akik lehetővé teszik, hogy blogot írhassak, megoszthassam a gondolataimat másokkal, azokkal is, akikkel személyesen nem tudnék ilyen gyakran találkozni.

3. Élvezem a Teremtés minden apró részletét. Olyan tökéletes az Egész és lyan nagy Rend van. Csak látni kell a Törvényeket.

4. Köszönöm magamnak, hogy soha nem végeztem olyan "munkát", amit nem szerettem volna, amit nem élveztem. Addig csináltam, míg örömem telt benne.

5. Hálás vagyok minden Tanítványomnak, aki hozzám került, mert rengeteg dologra megtanítottak, és hálás vagyon a Betegeimnek, mert általuk nagyon sok örömben volt részem, mikor sikerült enyhíteni a gondjaikon.

6. Boldog vagyok, hogy olyan munkatárssal vonzottuk be egymást, akivel minden téren Társak tudunk lenni. Számtalan dologban teljesen egyformák vagyunk, amiben nem, abban meg éppen ketten alkotunk egy Teljes Egészet.

7. Egy nagy hibát elkövettem az utam kezdetén: Nem vállaltam fel teljesen egy szerelmet, a félelmem erősebb volt, mint a bátorságom. Már nincs közöttünk, már nem tudom jóvá tenni ebben az életben. De megfogadom, hogy mégegyszer ez nem fordulhat elő. Ebben vagy bármely más inkarnációban kiállok az érzéseim mellett, ha a szerelem kölcsönös.

3 megjegyzés: