Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2011. február 3., csütörtök

Hajnali sorok

Tegnap éjjel kimentünk a kazánhoz, hogy elégessük a listáinkat. Vicces volt, hogy a macska a tetején melegszik. Nekem szokatlan ez a hideg. Nappal is - 24 fok. De a neten nem írják ki, mert, ha napokig nagyon hideg van, el kell rendelni az iskolaszünetet és egy sor más intézkedést. Ezt meg inkább nem teszik. Érdekes megoldás....


Volt időm 6-7 oldalt teleírni. És persze nem csak személyes dolgokat, hanem az Egészet érintő ügyeket is.
Az újhold ébresztett fel. Magamtól keltem 03:40-kor. :-DDD Indulok haza ebből a jégvilágból, ahol a házigazdáim szíve viszont annál melegebb. Hála és köszönet nekik. A gyerekekről is akartam képeket kitenni, de annyira lassú az internet, hogy nem győzöm kivárni, míg feltölt egy fotót.
Ma hazafelé nem tudok majd annyit fotózni, mint szoktam, mert Marosvásárhelyen időben felveszek valakit, akit Karcagig elhozok magammal. A honosítási papírjait akarja gyorsan elintézni. Itt nyárra kapna időponot az ügyintézésre, viszont neki sürgős. A határtól legközelebb Karcagon álltak vele szóba. Megkért, hogy segítsek ebben, és persze örömmel teszem, ha ez neki jó.
A legközelebbi írás már otthon készül.